מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במשקל ללא סיבה הגיוניתיעל מרחבי17/12/2015
צהריים טובים:)
אני בחורה בת 19, בגובה ומשקל ממוצעים ונורמלים.
לפני חודשיים וחצי התחלתי להוסיף לאימונים האירוביים שאני עושה גם אימון אן אירובי של בחצי שעה שלוש פעמים בשבוע. לא שיניתי את כמות האימונים האירוביים ואת עצימותם וגם התפריט התזונתי שלי נשאר בדיוק כמו שהותאם לי בעבר ע"י דיאטנית. אני לא חורגת מהתפריט בכלל אבל למרות זאת עליתי מאז הוספת אימוני הכוח 1.5 קילו!
למה זה קורה?? זה לא אמור להפחית במשקל או לפחות לשמור עליו?
יכול להיות שעליתי במסת השריר אבל לא הפחתתי במסת השומן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל ללא סיבה הגיונית - תגובה
ד''ר איתי זיו21/12/2015המשקל חשוב לדעת נעשה הרבה פחות חשוב שמבצעים אימוני כוח בנוסף. ייתכן מאוד שחלה עלייה במסת השריר ולכן חשוב לבדוק אחוז שומן תת עורי, היקפים ופחות משקל.
המידה והמטרה הרזיה או הפחתת אחוז השומן חצי שעה פעילות 3 פעמים בשבוע - מעט מדי. יש צורך להגיע לפחות ל- 150 דקות בשבוע.
בברכה
י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת נכוון
יעל מרחבי21/12/2015מה שכתבתי שאני עושה חצי שעה 3 פעמים בשבוע זה רק האימוני כוח. בנוסף אליהם אני עושה עוד לפחות 200 דקות של פעילות אירובית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת נכוון - תגובה
ד''ר איתי זיו22/12/2015אם כך, יש צורך לדעת מה מידת אחוז השומן. זו הנקודה החשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)