שומן באיזור המתניים וגב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומן באיזור המתניים וגב תחתון
    נעם
    09/05/2008

שלום,

אני בחור כבן 20, רזה, המבצע פעילות גופנית באופן תדיר וסדיר (מדובר בפעילות אירובית וכן בפעילות כח). כבר שנים רבות שקיימת שכבת שומן סביב מתני ובגבי התחתון (מה שקרוי בלעז "Love Handles" ), ואינני מצליח להפטר ממנה ולהשיג גב תחתון צר וחטוב.

כאמור, אני בחור רזה המבצע פעילות גופנית רבה, ואני מבין שלשכבה שומנית זו יכול להיות קשר לאחוזי שומן גבוהים בגוף - על אף הרזון. ובכל זאת - מה עלי לעשות ע"מ לשרוף את הרקמה השומנית הזו? היא מאוד לא אסטתית לטעמי, ונראה כי אינספור ריצות ואימונים בחדר הכושר לא מועילים!

אודה מאוד לתשובתכם,

נעם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נועם שלום

אייל אמון
    09/05/2008

לגוף סיבות גנטיות היכן למקם את מאגרי השומן, ולא ניתן להפחית שומן מאזור מסויים בלבד ( רק בניתוח שאינני ממליץ לך לבצעו...) אכן אתה צודק וכנראה שתצטרך להתאמץ הרבה יותר מאדם אחר להגיע לתוצאות הרצויות , הגבר את עצימות אימוניך האירוביים, שם הפיתרון בשילוב תזונה דלת קלוריות. בהצלחה במלחמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומן מתניים

נעם
    10/05/2008

האם הדבר אומר שמאגרי השומן שלי גדולים מדי? כלומר אני "רזה", אך בעצם "שמן"?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נעם

אייל
    10/05/2008

בדוק את אחוזי השומן שלך אם אכן הדבר, לעיתים גוף רזה ויזואלית אך שמן בהרכבו ולעיתים הפוך מכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו