מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמישותדן03/01/2016
שלום, אני בן 18 ולקראת הצבא ברצוני לשפר את יכולת הגמישות שלי,בעיקר ברגליים, שכן היא רעה במיוחד. מבנה גופי רגיל (1.77, 70 קילו) ואני כרגע בתקופה בה אני פחות מתאמן , בקרוב אני מתכנן לחזור לרוץ ולעשות תרגילי כוח.
בהנחה שכרגע איני מתאמן, וברצוני רק לבצע תרגילים שישפרו את יכולת הגמישות שלי ברגליים, על אלו תרגילים אתה יכול להמליץ, באיזו תדירות וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה..
דן17/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמישות - תגובה
ד''ר איתי זיו19/01/2016לא פשוט כלל להסביר תרגילים לשיפור טווחי תנועה דרך פורום וגם לא ממש המטרה של הפורום. שולח קווים כלליים ומציע לחפש סרטונים ברשת. יש למכביר הרי:
כופפי הירך
פושטי הירך,
מקרבי הירך,
כופפי הברך
פושטי הברך
מקרבי אופקית של הכתף.
פושטי הכתף,
כופפי הכתף
אלו קבוצות שרירים עיקריות ולכל אחד ניתן לבצע 2-1 תרגילים מתאימים. כל תרגיל 2-3 סטים של 15 שניות של מתיחה עד גבול אי נוחות.
צריך להיות בעברית בחיפוש תרגילים ואם אין - באנגלית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)