גמישות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמישות
    דן
    03/01/2016

שלום, אני בן 18 ולקראת הצבא ברצוני לשפר את יכולת הגמישות שלי,בעיקר ברגליים, שכן היא רעה במיוחד. מבנה גופי רגיל (1.77, 70 קילו) ואני כרגע בתקופה בה אני פחות מתאמן , בקרוב אני מתכנן לחזור לרוץ ולעשות תרגילי כוח.
    בהנחה שכרגע איני מתאמן, וברצוני רק לבצע תרגילים שישפרו את יכולת הגמישות שלי ברגליים, על אלו תרגילים אתה יכול להמליץ, באיזו תדירות וכו'?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמישות

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה..

דן
    17/01/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמישות - תגובה

ד''ר איתי זיו
    19/01/2016

לא פשוט כלל להסביר תרגילים לשיפור טווחי תנועה דרך פורום וגם לא ממש המטרה של הפורום. שולח קווים כלליים ומציע לחפש סרטונים ברשת. יש למכביר הרי:
    כופפי הירך
    פושטי הירך,
    מקרבי הירך,
    כופפי הברך
    פושטי הברך
    מקרבי אופקית של הכתף.
    פושטי הכתף,
    כופפי הכתף

אלו קבוצות שרירים עיקריות ולכל אחד ניתן לבצע 2-1 תרגילים מתאימים. כל תרגיל 2-3 סטים של 15 שניות של מתיחה עד גבול אי נוחות.
    צריך להיות בעברית בחיפוש תרגילים ואם אין - באנגלית.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו