איך לחטב את הישבן ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לחטב את הישבן ?
    אלה
    10/05/2008

שלום לכולם,

אני מקווה שתוכלו לסייע לי באדיבות :)

אני צעירה באיזור שנות ה20 לחיי, לא גבוהה בכלל, מבנה גוף צר, ומשקל אשר מתאים לגובה באיזור ה-43 ק"ג.

אחרי כמעט שלושה חודשים שהיה לי גבס ברגל ולא זזתי מהספה, טחנתי שטויות כדי להפיג את השעמום ולא הפעלתי כלל את שרירי הגוף עקב כאבים נוראיים - הינה הגיע לו הרגע המיוחל - הוציאו לי את הגבס והכל בסדר הרגל במקום, העצמות חזקות והכל טוב ויפה.

ואני שואלת- איזה טוב ויפה ??????
    הישבן שלי ניראה כמו דלת של מקלט, אומנם לא השמנתי אבל הכל איך אומרים? - "מדלדל" ?

החזה שלי, למרות שאני מאוד צעירה ניראה קצת נפול ולא מוצק, על הירכיים אני לא מדברת בשביל לא להתחיל לבכות ובקיצור הגוף הצעיר שלי ניראה כמו של מישהי בת 40 + שלא מטפחת את עצמה בכושר טוב ישראל.

חבר'ה!! אני מבקשת את עזרתכם האדיבה :)

מישהו מוכן לתרום לי מתכון טוב ולא מחייב איך לחטב את הישבן, הירכיים, הבטן, והחזה בפעילות ספורטיבית כזו שאפשר לעשות בבית?
    אני אודה לכם אם תפרטו בדיוק כיצד לעשות את התרגילים, כמה פעמים, וכו...

המון תודה,
    והיעקר שניהיה בריאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לחטב את הישבן ?

הוספת תגובה

• 3 חודשים גבס?

אייל
    10/05/2008

3 חודשים גבס? אחרי 6 עד 8 שבועות מקסימום מורידים ומתחילים פיזיותרפיה, בטח איבדת טווח תנועה רב במפרקים שגובסו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלה שלום

אייל
    10/05/2008

להלן מס' המלצות :
    4-5 פעמים בשבוע הליכה מאומצת של 30-45 דק',
    סיימי אותה בתרגילי חיזוק דוגמת מכרעים, עליה במדרגות 2, 2 או 3 , 3 לחיזוק הישבן, 3 סטים של 15 חזרות, כנ"ל כפיפות מרפקים כמו ה"בנים" במקסימום חזרות שאת מסוגלת 3 סטיים.
    אחרי חודש שאת מתמידה בכך, צרי קשה ואגביר לך את העומסים בהתאם.
    העריכי את עצמך יותר, אין לי ספק שאת הרבה יותר ממה שכתבת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! מס' שאלות-

אלה
    11/05/2008

היי,

תודה רבה על תגובתך העיניינית.

לגבי הגבס, השבר היה בכף הרגל וקצת הסתבך, בהתחלה הייתי חבושה כמעט 3 שבועות, אחרי זה עברתי לגבס חודשים, סה"כ לא זזתי הכורסא כמעט 3 חודשים.

כמה שאלות לגבי התרגילים שנתת לי:

1. אוקי הליכה הבנתי. שאלתי למה זה תורם? ירכיים, בטן, ישבן?... :) רק בשביל ההשכלה.

2. עליה במדרגות 2, 2 - ממ... אתה מתכוון שאני יעלה כל פעם 2 מדרגות יחד או 3 מדרגות יחד?
    סורי על הבורות, אלה מושגים שלא מוכרים לי. אני מבינה שזה תורם לישבן.

3. כפיפות מרפקים כמו ה"בנים"? מה זה? הרמת משקולות? למה זה תורם ?

תודה על התייחסותך ותשובותך לשאלותי שלכאורה נראות טיפשיות..
    אלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו