מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לחטב את הישבן ?אלה10/05/2008
שלום לכולם,
אני מקווה שתוכלו לסייע לי באדיבות :)
אני צעירה באיזור שנות ה20 לחיי, לא גבוהה בכלל, מבנה גוף צר, ומשקל אשר מתאים לגובה באיזור ה-43 ק"ג.
אחרי כמעט שלושה חודשים שהיה לי גבס ברגל ולא זזתי מהספה, טחנתי שטויות כדי להפיג את השעמום ולא הפעלתי כלל את שרירי הגוף עקב כאבים נוראיים - הינה הגיע לו הרגע המיוחל - הוציאו לי את הגבס והכל בסדר הרגל במקום, העצמות חזקות והכל טוב ויפה.
ואני שואלת- איזה טוב ויפה ??????
הישבן שלי ניראה כמו דלת של מקלט, אומנם לא השמנתי אבל הכל איך אומרים? - "מדלדל" ?
החזה שלי, למרות שאני מאוד צעירה ניראה קצת נפול ולא מוצק, על הירכיים אני לא מדברת בשביל לא להתחיל לבכות ובקיצור הגוף הצעיר שלי ניראה כמו של מישהי בת 40 + שלא מטפחת את עצמה בכושר טוב ישראל.
חבר'ה!! אני מבקשת את עזרתכם האדיבה :)
מישהו מוכן לתרום לי מתכון טוב ולא מחייב איך לחטב את הישבן, הירכיים, הבטן, והחזה בפעילות ספורטיבית כזו שאפשר לעשות בבית?
אני אודה לכם אם תפרטו בדיוק כיצד לעשות את התרגילים, כמה פעמים, וכו...
המון תודה,
והיעקר שניהיה בריאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 חודשים גבס?
אייל10/05/20083 חודשים גבס? אחרי 6 עד 8 שבועות מקסימום מורידים ומתחילים פיזיותרפיה, בטח איבדת טווח תנועה רב במפרקים שגובסו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלה שלום
אייל10/05/2008להלן מס' המלצות :
4-5 פעמים בשבוע הליכה מאומצת של 30-45 דק',
סיימי אותה בתרגילי חיזוק דוגמת מכרעים, עליה במדרגות 2, 2 או 3 , 3 לחיזוק הישבן, 3 סטים של 15 חזרות, כנ"ל כפיפות מרפקים כמו ה"בנים" במקסימום חזרות שאת מסוגלת 3 סטיים.
אחרי חודש שאת מתמידה בכך, צרי קשה ואגביר לך את העומסים בהתאם.
העריכי את עצמך יותר, אין לי ספק שאת הרבה יותר ממה שכתבת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! מס' שאלות-
אלה11/05/2008היי,
תודה רבה על תגובתך העיניינית.
לגבי הגבס, השבר היה בכף הרגל וקצת הסתבך, בהתחלה הייתי חבושה כמעט 3 שבועות, אחרי זה עברתי לגבס חודשים, סה"כ לא זזתי הכורסא כמעט 3 חודשים.
כמה שאלות לגבי התרגילים שנתת לי:
1. אוקי הליכה הבנתי. שאלתי למה זה תורם? ירכיים, בטן, ישבן?... :) רק בשביל ההשכלה.
2. עליה במדרגות 2, 2 - ממ... אתה מתכוון שאני יעלה כל פעם 2 מדרגות יחד או 3 מדרגות יחד?
סורי על הבורות, אלה מושגים שלא מוכרים לי. אני מבינה שזה תורם לישבן.
3. כפיפות מרפקים כמו ה"בנים"? מה זה? הרמת משקולות? למה זה תורם ?
תודה על התייחסותך ותשובותך לשאלותי שלכאורה נראות טיפשיות..
אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)