מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לכושר גופני בבקשההההההetti5212/05/2008
שלום אני חדשה באתר רציתי בבקשה לשאול בנוגע למשקל וכושר
אני בת 27 גובה 1.70 והמשקל הכי נמוך שהייתי בו היה 50 ק"ג (ממש רזה) בשנה האחרונה התחלתי קצת להשמין ומאחר ולא הרגשתי עם זה הכי נוח התחלתי לאחרונה לשנות אורח חיים בריא לאכול נכון (דברים בריאים) ולעשות כושר- כל מיני תרגילים בבית לפחות משהו כמו שעה אפילו יותר עם עצירות מדי פעם הבעייה היא שאני לא מרזה וזה הורס אותי בתור אחת שהייתה לה בטן ממש שטוחה פתאום מבצבצת לי בטן קטנה ? מה ניתן לעשות ? בבקשההההההההה ? ? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
איתמר12/05/2008אממ תקשיבי בשביל להוריד את האחוז שומן את צריכה להתחיל פעילות אירובית כגון הליכות ריצות שחיות ספינינג וכדומה ולשלב תזונה נכונה הקטע שאת צריכה להגיע למאזן קלורי שלילי ואז תרזי
הייתי ממליץ להתחיל שלוש פעמים בשבוע יום כן יום לא ולהעלות את המינון עדיפות לזמנים ארוכים 25 דקות ומעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן קטנה
עופר קיס15/05/2008א. או שאת אוכלת יותר ממה שאת מוציאה
ב. או שהורדת בצורה דרסטית מדי את מאזן הקלוריות שלך
תבדקי מה נכון ותכתבי שוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)