ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    בוטבוט
    31/05/2007

אני בן 30 ומאז ומתמיד סבלתי מעודף משקל. אני שוקל כ 115 ק"ג וגובהי 170 ס"מ. אינני אוכל מסודר ואינני מתאמן באופן מסודר. שאלתי היא כיצד אוכל לרזות ולשמור על המשקל הרצוי לי(אגב מהו המשקל הרצוי לי וכיצד ניתן לחשבו?)שכן בימי חיי סבלתי מעליות ומורדות במשקל באופן דרסטי. יש לי כוח רצון ויכולת אולם אני צריך את הפוש הראשוני והליווי ההתחלתי לשם עליה על מסלול הירידה(קצב חילוף החומרים שלי הוא מעולה) אבקש את עזרתכם בבעיתי הכבדה! בתודה ובברכה בוטבוט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• ירידה במשקל ואורח חיים בריא

אייל ברוכים
    03/06/2007

בוטבוט שלום,
    עלייך לשלב בין תזונה נכונה לבין פעילות גופנית סדירה יומיומית וכך לשמור על מאזן קלורי יומי שלילי ולרדת במשקל בהדרגה ( לא יותר מ4-5 קילו בחודש) כמובן שהדגש הוא על הורדת אחוז השומן בגוף בשילוב של עלייה במסת השריר.
    עלייך לסגל אורח חיים בריא ומסודר ע"מ שהתוכנית תצליח בעזרת כוח רצון שכבר יש וסוד ההצלחה הוא התמדה.
    את ה"פוש" הראשוני תוכל לקבל מכל מאמן מוסמך שיש לו נסיון ושימנע ממך פגיעות גופניות שיכלות להיווצר מאימון לא נכון.
    וכמובן תוכנית תזונה נכונה מסודרת ומותאמת אישית.

במידה ותצטרך המלצה על מאמנים תוכל לפנות אלי במייל.

בהצלחה . . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו