פיזיולוגיה בסיסית וכושר קרבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיזיולוגיה בסיסית וכושר קרבי
    יובל
    11/09/2016

אני בן 20, מטר 80 שוקל סביבות 75 קילוגרם.
    התחלתי להתאמן בצורה אינטסיבית יחסית לצבא לפני שלוש וחצי שנים (בעיקר ריצות, כוח משקל גוף) ומאז המשכתי להתאמן בסוגי ספורט מגוונים ( תלוי בתקופה ובמשאבים שהיו ברשותי), חדר כושר כושר, שחייה וכו''. שמתי לב שההשתפרות שלי איטית יחסית לאנשים שהתאמנתי וכי הכושר שלי "מתאפס" מהר, למרות התמדה ועבודה קשה.
    בשנה האחרונה התגייסתי ליחידה מיוחדת, ולמרות האימונים האינטנסיביים שם, הכושר שלי עדיין משתפר נורא לאט, ולהיפך, במדידות מסויימות הוא יורד, בזמן שהכושר של חבריי לצוות עולה ועולה והם תופסים מעין "פער" עליי.
    לאחרונה שברתי את הקרסול ולכן אני בהמתנה של חצי שנה עד למחזור הבא של היחידה ורציתי לנצל את הזמן הזה כדי לבנות כושר נכון.
    רציתי לשאול למה הכושר שלי משתפר כל כך לאט, האם יש משהו שאני יכול לעשות מעבר לאימונים ולתזונה נכונה?
    יש לציין שאני אדם לא אתלת בבסיס, ועד שהתחלתי להתאמן הייתי שמנמן. אני מקפיד על תזונה נכונה ואורח חיים בריא ( ממעיט באלכוהול, ממתקים וכו'') מה אני יכול לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאמץ מוגזם

שלום כהן
    15/09/2016

במצבים כאלה כדי להתייעץ עם אנשי מקצוע. חדר כושר יכול לתת מענה מדוייק לצרכים שלך מבלי לפגוע בבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו