חיזוק שרירי בטן בעזרת מכשיר ייעודי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק שרירי בטן בעזרת מכשיר ייעודי
    רוני
    29/09/2016

שלום חברים,
    האם יש הבדל בשריפת הקלוריות בין ביצוע כפיפות בטן בשיטה המסורתית (משכיבה לישיבה) לבין ביצוע הכפיפות באחד המכשירים המיועדים לכך? אני מדבר על אותם מכשירים שבהם מתחילים מישיבה ודוחפים את הגב לאחור תוך התגברות על התנגדרות ברמה מסויימת של המכשיר. האם אותם השרירים עובדים בשתי הפעולות? האם עבודת השרירים מבוצעת למשך אותו זמן?
    מצ"ב סרטון למכשיר כזה לדוגמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שריפת קלורויות

זוהר
    20/10/2016

בתור מאמנת מזה שנים שווה להתייעץ עם ממוחים בנושא מכיוון שלכל גוף צריך להתאים את שיטת האימון

מכון כושר גוף ראשון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר לחיזוק שרירי בטן

רוני שכטר
    21/10/2016

נו באמת, אם הייתי רוצה מומחים אז לא הייתי מכניס שאלות לפורום. תפקידו של פורום זה בדיוק לתת תשובות של אנשים שיודעים פחות או יותר על מה אני מדבר. שאלתי שאלות פשוטות על שתי שיטות לחיזוק שרירי בטן ולשריפת קלוריות. בשביל את שולחת אותי למומחים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו