תרגילים פשוטים לעיצוב בטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילים פשוטים לעיצוב בטן תחתונה
    גלית
    03/06/2007

יש לי מבנה גוף רזה. כל האיברים בגוף שלי רזים חוץ מהבטן התחתונה שבה מתרכז אצלי רוב השומן. אני מעוניינת להשמין מעט באיזורים מסוימים ובעיקר באיזור שמתחת לצוואר ליד הכתפיים ששם העצמות שלי מאוד בולטות אך בנוסף אני רוצה להוריד את השומן בבטן. שרירי הבטן שלי מאוד חלשים ואני לא מסוגלת לעשות יותר מ15 כפיפות בטן רצוף. אם אוכל אוכל משמין ובמקביל אבצע פעילות גופנית לחיטוב הבטן האם אוכל להגיע למבנה הגוף הרצוי(כלומר מבנה גוף קצת יותר שומני ללא עצמות בולטות ועם בטן שטוחה)? איזה תרגילים יעילים עליי לבצע לחיטוב הבטן התחתונה בהתחשב בעובדה שיש לי שרירי בטן חלשים ביותר וקשה לי לבצע תרגילים כמו כפיפות בטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי אפשר להגיד לגוף איפה להוריד שומן

אייל ברוכים
    03/06/2007

ליטל שלום,
    עלייך להבין שאנחנו לא יכולים להחליט מהיכן הגוף יוריד שומן אין לנו שליטה על זה, ובנוסף עלייך להבין שבאיזור הבטן ישנם יותר תאי שומן ולכן קשה יותר להוריד בהיקפים באיזור זה וזה גם משתנה גנטית מאדם לאדם.
    אני ממליץ לך לשלב בין פעילות אירובית 3-4 פעמים בשבוע ותרגילי בטן יומיומיים לפחות 3 תרגילים בזוויות שונות(רגיל , אלכסונים, סטטי , רגליים מורמות מעלה) בתור התחלה ולעלות בהדרגה כל שבוע את מס' הסטים ומס' החזרות.
    בהצלחה . . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו