מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטובשרון21/05/2008
שלום
אני עובדת כבר חודשיים עם מאמן אישי על חיטוב הגוף.
התרגילים משתנים מדי פעם וכן המשקל
אוכלת 6 ארוחות ביום וחלבונים (2 גר * משקל הגוף)
האימון האישי מכביד עלי פיננסית ואאלץ לסימו בקרוב
שאלותי :
1. האם עלי להמשיך בתזונה הזו כל עוד אני מתאמנת?
2. היכן אמצא תרגילים מתקדמים וקשים יותר ככל שהזמן עובר ללא מאמן?
3. כיצד יודעים שהגעתי לקצה גבול היכולת מבחינת העלאת משקל המשקולות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב
ישראל פרנקל26/05/2008יעל שלום,
פרט חשוב בשאלותיך שהינו חסר לי הוא האם הינך מרוצה מעבודתך עם המאמן והאם הינך חווה תוצאות על פי אמות מידה שנקבעו מראש בינכם?
בכל מקרה הרושם הוא שהינך מרוצה בס"כ מהאימונים האישיים שהינך מבצעת ועל פי שאלותיך בהמשך הייתי ממליץ לך לשקול המשך אימונים עם מאמן אישי, אבל אולי כדאי היה לשנות מספר דברים.
ממליץ לקיים שיחה עם המאמן ולנסות לקבוע תבנית אימונים חדשה שבה הנטל הכלכלי יהיה קטן יותר וכזה שאת יכולה לעמוד בו. לדוגמא, אימון פרטי פעם בשבוע- שבועיים.
בסכמת אימון כזו עדין יהיה מי שיעקוב אחריך וידרבן ויעיר באופן פחות כנראה מהיום אבל כזה שעדין בהחלט יכול לשמור אותך במסגרת אימונים קבועה. מצד שני את תחשפי לתרגילים חדשים מדי תקופה וכמתאמנת וותיקה אינך צריכה לשנות תוכניות / תוואי / תרגילי אימון מדי שני אימונים אלא לפחות להיות עם אותה תוכנית כחודש.
לגבי שאלתך על התזונה- בימים שאינך מתאמנת אין צורך בכמות הגדולה הזו של החלבונים. היא גבוהה מאד בכל קנה מידה ובוודאי לא בימים שאינך מתאמנת. רצוי להתיעץ עם תזונא/ת קליניים בנושא.
גבול היכולת שלנו הינו רחב מאד ואף יצור אנושי לא הצליח עדין לדעת מהו קצה היכולת האנושית האמיתית (זו הסיבה ששאי עולם בספורט עדין משתפרים) .. לגביך - עליך לקבוע את מטרותיך באופן ברור ואז יהיה קל להתאים תוכניות ועומסים למימוש מטרות אלו.
לדעתי את בהחלט יכולה להמשיך להתאמן- רובינו לא ממצה אפילו חלק קטן מהיכולת המירבית שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)