הכוונה למציאת פעילות גופנית מתאימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכוונה למציאת פעילות גופנית מתאימה
    דני
    31/05/2008

אני מחפש פעילות גופנית כאשר האלמנטים החשובים לי ביותר בפעילות אותה אני מחפש (דגש רב עליהם) הינם:

1. מתיחות. גמישות.
    2. דגש רב על נשימה נכונה - יהיה נפלא עבורי במידה וקיימים תרגילי נשימה יחודיים לאותה שיטה אשר אפשר יהיה לעבוד על נשימה.
    3. תנוחות הפוכות (גם אם חלקית) - כאלה שהראש נמצא למטה והרגליים למעלה.

גם אם יש פעילות גופנית המכילה חלק מן האלמנטים שרשמתי שחשובים לי אשמח אם תמליצו.

ניסיתי יוגה במספר מקומות, על פניו היוגה היתה צריכה להתאים אולם אני ממש לא מתחבר ל"רוחניות" שביוגה ובכלל אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פעילות שמקורה במערב ולא במזרח הרחוק. מקווה שתוכלו לסייע לי בחיפוש שלי....

המון תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הכוונה

ישראל פרנקל
    31/05/2008

דני שלום,

בעת קריאת בקשתך מיד עלה במוחי הפעילות - יוגה, אולם אני מבין שניסית. שאלתי היא אילו סוגי יוגה ניסית? לדעתי יוגה "אקטיבית" כגון אשטנגה תוכל בהחלט לענות על רצונותיך וחלק רב מהמדריכים בשיטה זו גם לא מדגישים את הצד הרוחני של היוגה אלא דווקא את הצד של התנועה המדויקת ותירגולה.

בהחלט הייתי ממליץ לך על פילאטיס גם מזרן וגם פילאטיס מכשירים. לדעתי גם פעילות זו תיתן לך את סוג הפעילות שהינך מחפש.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו