שאלה חשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!
    רותם אטיאס
    09/06/2007

שלום! אני בת 13 ואני לא ממש עוסקת בספורט...
    בתקופת הקיץ אני רוצה להגשים את החלום שלי-לחטב את הגוף והיראות כמו מליון דולר!
    אבל כל הזמן כשחברה שלי מציעה לי לעשות איתה הליכה אני פתאום מרגישה עייפה ואיןן לי כח.

1.למה זה ככה? איך אפשר להעלים את תחושת העייפות?
    2. אם אני רוצה לךהיכנס לחדר כושר.. על מה כדאי לי להיות כדי לא להרוס את עצמי?

מחכה לתשובה מהירה בבקשה!! זה מאוד דחוף!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!

הוספת תגובה

• התמדה ! ! !

אייל ברוכים
    10/06/2007

רותם שלום,
    קודם כל ע"מ שתשיגי את מטרותייך עלייך לרצות מספיק גם אם זה אומר לעשות את הפעילות הגופנית היומית גם כשעייפים ואין חשק,למה? כי צריך ואת החלטת לגבי מטרה מסויימת ואת תשיגי אותה. - זו צריכה להיות הגישה שלך ! ! !
    אני ממליץ לך לשלב בתוכנית האימונים שלך בין פעילות אירובית- הליכה,ריצה,אופניים,דאס. . . לבין תרגילי חיטוב ועיצוב ולעלות את רמת האימונים ואת משך האימונים בהדרגה כל שבוע.
    וכמובן לשמור על תזונה נבונה.
    במידה ואת מתאמנת בחדר כושר עלייך להתייעץ עם מאמן מוסמך באילו מכשירים אסור לך להתאמן ובאילו כן.
    בהצלחה . . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

רותם אטיאס
    11/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו