מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה!רותם אטיאס09/06/2007
שלום! אני בת 13 ואני לא ממש עוסקת בספורט...
בתקופת הקיץ אני רוצה להגשים את החלום שלי-לחטב את הגוף והיראות כמו מליון דולר!
אבל כל הזמן כשחברה שלי מציעה לי לעשות איתה הליכה אני פתאום מרגישה עייפה ואיןן לי כח.
1.למה זה ככה? איך אפשר להעלים את תחושת העייפות?
2. אם אני רוצה לךהיכנס לחדר כושר.. על מה כדאי לי להיות כדי לא להרוס את עצמי?
מחכה לתשובה מהירה בבקשה!! זה מאוד דחוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמדה ! ! !
אייל ברוכים10/06/2007רותם שלום,
קודם כל ע"מ שתשיגי את מטרותייך עלייך לרצות מספיק גם אם זה אומר לעשות את הפעילות הגופנית היומית גם כשעייפים ואין חשק,למה? כי צריך ואת החלטת לגבי מטרה מסויימת ואת תשיגי אותה. - זו צריכה להיות הגישה שלך ! ! !
אני ממליץ לך לשלב בתוכנית האימונים שלך בין פעילות אירובית- הליכה,ריצה,אופניים,דאס. . . לבין תרגילי חיטוב ועיצוב ולעלות את רמת האימונים ואת משך האימונים בהדרגה כל שבוע.
וכמובן לשמור על תזונה נבונה.
במידה ואת מתאמנת בחדר כושר עלייך להתייעץ עם מאמן מוסמך באילו מכשירים אסור לך להתאמן ובאילו כן.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
רותם אטיאס11/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)