יש לי בעיה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה...
    סילבי
    09/06/2007

אני עוסקת בפעילות גופנית קבועה כבר כמה שנים. אני הולכת כשלוש פעמים בשבוע לחדר כושר, והכושר הגופני שלי הוא ברמה יחסית גבוהה. לאחרונה שמתי לב, שבסוף שיעור אירובי\ספינינג\ריצה אני מרגישה הרבה פחות "סחוטה", הרבה פחות עייפה ולא מרגישה כאילו התאמצתי כפי שהייתי מרגישה בעבר. ואני כן משתדלת להעלות את רמת הקושי, אך עדיין זו פשוט לא אותה הרגשה. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה...

הוספת תגובה

• העלאת עצימות האימונים

אייל ברוכים
    10/06/2007

מאיה שלום,
    אני ממליץ לך קודם כל להתאמן עם מד דופק ואז האימון שלך יהיה יותר מדוייק מבחינת העצימות שלו ותוכלי להציב לעצמך מטרות לכל אימון - טווחי דופק וכד' . . .
    בנוסף את יכולה לשנות את סוג האימון ולהתאמן בתוכנית אימונים הכוללת אימוני "איכות" כגון : אינטרוולים,הפוגות,עליות וכד'. . . ולשלב בין האימונים לדוגמה: 45 דק' ספינינג + 30 דק' סטפר + 10 דק' ריצת שחרור ומתיחות.
    את יכולה גם לגוון הפעילויות האירוביות שאת עושה ולשנות את סוג הפעילות - אופניים,שחייה,דאס,קיקבוקס . . . במצב בו הגוף אינו רגיל לסוג הפעילות הוא משקיע יותר אנרגיה באימון וביחס ישיר גם העצימות.
    בהצלחה. . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו