מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעמלות לאחר לידה וגב כפוףאסנת10/06/2007
שלום רב,
אני היום 3 חודשים לאחר לידה לא קלה אשר לקח לי זמן רב להתאושש ממנה.
קצת לפני ההריון ובתחילתו התעמלתי בחוג פילאטיס מכשירים, אך לא הרגשתי תוצאות משמעותיות.
בעבר התעמלתי בביתי עם קלטות וידאו של עיצוב הגוף.
הייתי רוצה לחזור להתעמל עם דגש על "הורדת" הבטן שנשארה לי מההריון וישור הגב - אני הולכת עם כתפיים שמוטות קדימה.
כמובן שאני חייבת להתאים את ההתעמלות לחיים עם עבודה ותינוקת, אחרת לא אצליח להתמיד...
איזה סוג של התעמלות הייתם ממליצים לי לעשות?
האם יש לכם המלצות לתרגילים אשר עוזרים ליציבה נכונה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לגזרה לאחר לידה !
אייל ברוכים10/06/2007אסנת שלום,
ע"מ להשיג את מטרותייך עלייך לסגל לעצמך אורח חיים בריא הכולל פעילות גופנית יומיומית: פעילות אירובית, תרגילי חיטוב ועיצוב ותרגילי יציבה עם דגש על חיזוק שרירי הבטן והגב, ובהדרגה לעלות את משך ועצימות האימונים כל שבוע וכמובן שמירה על תזונה נבונה - כך תוכלי לזכות בגוף בריא ומעוצב בעל אחוז שומן נמוך לאורך זמן.
פעיליות ממולצות:
אירובי - הליכה, שחייה, אופניים , ריצה קלה עדיין לא פעילויות הכוללות בתוכן קפיצות כמו קיקבוקס.
חיטוב ועיצוב- ישנם שלל תרגילים לחיטוב ועיצוב אותם את יכולה לבצע 3 פעמים בשבוע ולעלות בהדרגה - את יכולה להעזר בכתבות של אוצר תרגילים באתר וינגייט.
יציבה- כנ"ל עם דגש על חיזוק שרירי הבטן וגב תחתון + עליון.
בנוגע לכתפיים עלייך לחזק את שרירי רצועת הכתפיים עם דגש על שריר הטרפז - בין השכמות ולבצע המון תר' גמישות.
בנוסף אני ממליץ לך לקרוא את הכתבה שלי "לנשים לאחר לידה" באתר BeOK שם תוכלי למצוא תרגילים ייעודיים לנשים לאחר לידה וחומר עזר.
בהצלחה. . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)