אישור "תוכנית אימונים" שבניתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישור "תוכנית אימונים" שבניתי
    יניב
    05/06/2008

שלום,
    ברצוני להציג כמה עובדות ולשאול חוות דעת בסוף.

אני בן 17 עם גוף רזה ולא חטוב בכלל ורפוי משום שהייתי עד לא מזמן שמן אך הרזתי בזכות דיאטת תזונה בלבד ללא ספורט ולכן אני רזה אך עם שרירים רפויים מאוד.

אני התחלתי באימונים יום-יומיים בבית הכוללים מגוון מכשירים בסיסיים המוצאים בחדרי הכושר, לכן אני מעדיף לעשות את האימונים בבית, אני מקדיש בין חצי שעה לשעה ביום ולכל קבוצת שרירים אני נותן 3 סטים ממגוון האפשרויות שקימות אצלי כמו שציינתי, בנוסף המון כפיפות בטן ושכיבות סמיכה.

המטרה שלי היא לחטב את הגוף בפרק הזמן הקצר ביותר ולחסוך זמן וכסף מחדר כושר ולהפיק את אותן תוצאות בבית,

השאלה שלי האם הפעילות היום יומית שהצהרתי יעילה, בטוחה, ומפיקה תוצאות מהירות יותר.

מצפה לתשובות, תודה רבה
    אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ימונים בבית

ישראל פרנקל
    05/06/2008

אור שלום,

בסה"כ נראה כי האימונים שהינך מבצע יכולים לעזור לך בהעלאת מסת השריר. לצערי לא הרחבת את ההסבר על התרגילים והעומסים שהינך עובד עימם. חשוב מאד שהעומסים יהיו כאלה שיכולים ליצור עומס על השרירים ועל ידי כך תראה שיפור ועלייה במסת השריר באופן ברור.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו