מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסה ובעיקר חיטוביואב05/06/2008
שלום לכולם שמי יואב אני בן 17, ואני לא ממש גבוה מטר שישים ומשו, אז ככה אני די רזה וצנום ואין לי הרבה אחוזי שומן בגוף יש לי ככה בין 8 לעשר. אני רוצה להעלות את מסת השרירים שלי ובנוסף אני רוצה גם לחטב את השרירים אני רוצה לעבוד על שרירי הבטן שלי (הקוביות). אם יש לכם תרגילים בשבילי או סתם עצות בבקשה תגיב, תודה מראש על התגובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסה וחיטוב
אייל אמון06/06/2008יואב שלום,
אימוני התנגדות בשילוב דיאטה היפרקלורית (להכניס לגוף יותר קלוריות ביום ממה שהוא מוציא) הינם תנאי לעליה במסת שריר. חשוב לשלב תרגילי כוח לכל חלקי הגוף ב 2 סטים לכל קבוצת שריר בהתחלה ואח"כ לשלב 3 סטים ואף לפצל את חלקי הגוף לשני אימונים. מס' חזרות ינוע בטווח של 12-15 בהתחלה וירד תוך כדי עליה במשקל ההתנגדות בהמשך.
בטן תהיה כמו כל שריר אחר. בדרכ עם העליה במסת השריר עולה אחוז השומן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיל
יואב06/06/2008איל תודה על התגובה אבל לא הבנתי מה הכוונה כשאמת שככל שמסת השרירים עולה כך גם אחוזי השומן, לא התכוונתי שיש לי בעיה עם אחוזי שומן נמוכים אם זאת כוונך. בנוסף רציתי לדעת אם יש תרגילים אחרים חוץ מכפיפות בטן בשביל הבטן התכוונתי ממקודם שעדיין אין בכלל קוביות אך אני מנסה להגיע לתוצאות. תרגילים קשים מדי לא יהיו בשבילי למרות שאח"כ הם כן מכיוון שלא ממזמן עברתי צינטור וגם יש לי שבר בטבור אז הכוונה היא שאין לי עדיין כושר גופני טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אייל06/06/2008פשוט מאוד, שהגוף מוסיף מסת שריר ומשקל, עולה גם אחוז השומן ולהיפך... שאדם מרזה, גם אם יתאמן קשה וחזק הוא ירד במסת השריר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנסוף יואב
אייל06/06/2008קוביות בבטן נראות למי שיש אחוזי שומן נמוכים לפני שמתאמן לחיזוק הבטן כך שגם תרגילים פשוטים יראו תוצאות אם תקפיד על תזונה נכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יואב07/06/2008איל תודה על תגובותיך ורק להוסיף דבר קטן המשקל שלי הוא לא בגלל הרזהי או מסיבה אחרת הוא פשוט ככה למרות שאני אוכל יחסית הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)