שלום נורא דחוף ליי שתענו בבקשה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נורא דחוף ליי שתענו בבקשה !!
    קארין
    06/06/2008

שלום אני בת 14 וחצי אני בערך מטר 60 ואני שוקלת 50 51 .
    אין לי בעיה עם הבטן ואני רזה הבעיה היא שיש לי שומן בירכיים ואני מנסה ממש להוריד מהאזור שמה, כי זה נראה לא פורפורציונלי , ואתם ידועים שתתחיל העונה החמה ויהיו בריכות והכל, ואני לא רוצה להרגיש לא בנוח עם עצמי בבגד ים. השאלה אם יש לכם עצות איך להוריד קילוגרמים מאזור הירכיים בהכי פחות זמן , אני חייבת לציין שאני לא שותה משקאות חמים עם סוכר ,אני הפחתתי בשתייה מוגזת ומתוקה ואני לא אוכלת הרבה לחם, ואני עושה גם פעילות בדילגית. בבקש עזרה !!
    תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

אייל
    06/06/2008

לצערי לא ניתן להוריד שומן רק מאזור אחד בגוף. ההרזיה הינה מערכתית מכלל הגוף. סבלנות, התמדה ופעילות אירובית של 150 דק' מצטברות בשבוע יכולה לסייע. עליה במדרגות 2X2 תחזק את ירכייך ותעצב אותן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אייל.אני אתחיל ליישם .

קארין
    07/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו