עליה לצורך ירידה ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה לצורך ירידה ??
    דנה לי
    19/02/2007

היי, שמי דנה, שוקלת 56 גובה 1.68 . (גיל 23)
    בחצי שנה האחרונה העליתי כ - 3 קילו לכן החלטתי להתחיל באורח
    חיים בריא יותר...
    הבעיה היא כזו.. אינני מצליחה להתמיד כראוי בחדר כושר. מכיוון שכל פעם שאני מתמידה, בערך לאחר שלושה שבועות של אימוני כוח וסיבולת אני מתחילה להרגיש עליה במשקל (ללא שינוי בתזונה...) זה מפחיד אותי ואני ישר מפסיקה להתאמן....
    האם זה הגיוני שאני מעלה במשקלי ? אם כן מה ניתן לעשות כדי לחזור למשקל אשר אני מעוניינת בו (53)...
    אני מודעת לעובדה שמסת השריר שלי עולה, ואולי זו הסיבה לעלייה במשקל.. אבל איך אני יכולה להחזיק מעמד בהתמדה אם אני הולכת לחדר כושר להוריד במשקל, ובסופו של תהליך מעלה ? זה מתסכל, בבקשה תנו לי נקודת אור להעלאת מוטיבציה... :) תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה לצורך ירידה ??

הוספת תגובה

• ירידה לצורך עלייה

יורם אילת
    22/02/2007

דנה היי
    חשוב להבין שירידה במשקל הוא תהליך שמורכב מ3 היבטים:
    תזונה נכונה-צמצום מסת השומן
    פעילות אירובית-הוצאה אנרגטית גבוהה בפעילות כגון הליכה ואופניים
    חיזוק-בעבודה במכישרי כוח אכן אני מעלה במסת שריר אך בד בבד יש תהליך של הצרת היקפים שמתבטא בכך שעקב מסת שריר גבוהה יותר ההוצראה האנרגטית היומית שלי גדלה.
    לטעמי חשוב פחות להסתכל על משקל הגוף אלא בעזרת מכשירים מתקדמים כמו הin body שיש לרשת go active ניתן לעקוב אחרי הרכב המשקל וביחוד אחרי מסת השומן ועל נתון זה לשים דגש כך שיתכן שמשקלי אחרי תקופה ארוכה ישאר אותו דבר כי עליתי במסת שרירי וירדתי בשומן אך ויזואלית זה יראה אחרת ותוכלי לבחון זאת גם על ידי מדידת הקפים
    אל תתיאשי את בדרך נכונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו