מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה לצורך ירידה ??דנה לי19/02/2007
היי, שמי דנה, שוקלת 56 גובה 1.68 . (גיל 23)
בחצי שנה האחרונה העליתי כ - 3 קילו לכן החלטתי להתחיל באורח
חיים בריא יותר...
הבעיה היא כזו.. אינני מצליחה להתמיד כראוי בחדר כושר. מכיוון שכל פעם שאני מתמידה, בערך לאחר שלושה שבועות של אימוני כוח וסיבולת אני מתחילה להרגיש עליה במשקל (ללא שינוי בתזונה...) זה מפחיד אותי ואני ישר מפסיקה להתאמן....
האם זה הגיוני שאני מעלה במשקלי ? אם כן מה ניתן לעשות כדי לחזור למשקל אשר אני מעוניינת בו (53)...
אני מודעת לעובדה שמסת השריר שלי עולה, ואולי זו הסיבה לעלייה במשקל.. אבל איך אני יכולה להחזיק מעמד בהתמדה אם אני הולכת לחדר כושר להוריד במשקל, ובסופו של תהליך מעלה ? זה מתסכל, בבקשה תנו לי נקודת אור להעלאת מוטיבציה... :) תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה לצורך עלייה
יורם אילת22/02/2007דנה היי
חשוב להבין שירידה במשקל הוא תהליך שמורכב מ3 היבטים:
תזונה נכונה-צמצום מסת השומן
פעילות אירובית-הוצאה אנרגטית גבוהה בפעילות כגון הליכה ואופניים
חיזוק-בעבודה במכישרי כוח אכן אני מעלה במסת שריר אך בד בבד יש תהליך של הצרת היקפים שמתבטא בכך שעקב מסת שריר גבוהה יותר ההוצראה האנרגטית היומית שלי גדלה.
לטעמי חשוב פחות להסתכל על משקל הגוף אלא בעזרת מכשירים מתקדמים כמו הin body שיש לרשת go active ניתן לעקוב אחרי הרכב המשקל וביחוד אחרי מסת השומן ועל נתון זה לשים דגש כך שיתכן שמשקלי אחרי תקופה ארוכה ישאר אותו דבר כי עליתי במסת שרירי וירדתי בשומן אך ויזואלית זה יראה אחרת ותוכלי לבחון זאת גם על ידי מדידת הקפים
אל תתיאשי את בדרך נכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)