אבקת חלבון וכדו'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקת חלבון וכדו'
    אורן
    12/06/2007

שלום אני רוצה להתחיל לקחת אבקת חלבון או דברים דומים
    אם אפשר פה הסבר על ההשפעות של אותה אבקה ודברים דומים ואיך משתמשים בזה בעצם כדי להוציא מזה את המיטב ומתי לקחת אחרי אימון או לפני?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקת חלבון וכדו'

הוספת תגובה

• תוספי מזון

גיל גרנות
    20/06/2007

אורן שלום,

ראשית, צריך לבדוק מהי מטרתך? עלייה במסה? חיטוב? שמירה ?

כאשר מדובר באבקה חלבון, אנו בעצם מדברים על חלבון מי גבינה המגיע אלינו מתעשיית המזון.
    חלבון זה מזוקק ומופרד מהסוכרים,שומנים ורכיבים אחרים שאינם רצויים לנו בתזונה. כך שלבסוף אנו מקבלים את החלבון בצורת אבקה טהורה.

לחלבון מי הגבינה הוא בעל ערך ביולוגי גבוה מחלבונים אחרים ופרופיל חומצות האמינו שלו מועשר בחומצות אמינו החשובות לתזונתם של ספורטאים.

זכור, אבקת החלבון אינה אבקת קסמים, אך היא יכולה להקל עליך ולעזור לך בהשלמת צריכת כמות החלבון היומית שלך.

ההמלצה הטובה ביותר היא לשתות מנת חלבון ( בתוספת פחמימות ) מיד לאחר אימון ולעיתים מנה נוספת. בבוקר.

מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל לגבי בתגובה לאבקת חלבון שנתת לי

אורן
    25/06/2007

המטרה שלי היא חיטוב בעצם השאלה שלי האם זה כדאי מבחינת לפתח שריר
    יותר מלאכול חלבונים אחרים כדוגמת ביצים ואורז כלומר אני מתלבט אם להתיחל לקחת אבקת חלבון כי לפתח את השריר או להמשיך לאכול כמות נכבדת של חלבונים ועוד שאלה: אתה יכול להמליץ על מאכלים מסוימים בלעי ריכוס גבוה של חלבונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלבונים וחיות אחרות

גיל גרנות
    26/06/2007

היי אורן.

אבקות חלבון הן בהחלט לא קסם. אולם יכול הספיגה שלהן וערכן הביולוגי לרוב גבוה מזה של אוכל רגיל. לדעתי האישית, מיד לאחר אימון משקולות ואירובי אינטנסיבי די קשה לאכול טונה במים מאשר לשתות שייק חלבון בטעם פירות.

המלצתי כרגע היא לשלב את שייק החלבון אך ורק לאחר האימון, לאורך כל היום הקפד על מזון רגיל.
    להלן טבלת ערכים תזונתיים של מזונות עשירים בחלבון- [a href=http://www.israelbody.org/Index.asp?ArticleID=304&CategoryID=96&Page=1 id=link]מאתר IsraelBody.org[/a]

אם תזדקק לעזרה נוספת תוכל ליצור קשר גם במייל.
    לשרותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקות

אחד
    22/06/2007

יש אבקת חלבון ויש אבקה לעליה במשקל שהיא מכילה אחוזים נכבדים של חלבון.
    אני ממליץ לך על אבקה לעליה במשקל, היא לא כוללת בתוכה רק חלבון אלא גם פחמימות ועוד הרבה דברים חיוניים לפיתוח שריר.
    שותים אותה כל בוקר וכל ערב, וביום של מכון כושר שותים אותה בבוקר ואחרי המכון (אם אני לא טועה).
    אבקת חלבון לא תעלה אותך במשקל, אך היא גם לא תפתח לך את השריר ביעילות המרבית כמו אבקה לעלייה במשקל.
    אבקה לעלייה במשקל יכולה להעלות אותך 3 קילו בחודש, קילו או קילו וחצי מזה הולכים למסת שריר. אין צורך להבהל מעליה במשקל, מן הסתם התוצאה מהשתיה תביא לעליה במשקל.
    אבל כמו שאומרים - פיתוח שריר בא קודם, חיטוב אח"כ.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו