מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגילים שוניםדשה23/06/2008
שלום אני בת 18 וחצי (גובה 163 משקל 50) אני אוכלת נכון (רוב הזמן) ואני רזה. המקום הבעייתי אצלי זאת הבטן שלי. הרגליים שלי והישבן והידיים מחוטבים אבל הבטן שלי לא מתוחה כשאני יושבת ויש מן בליטה קטנה . אז רציתי לדעת איזה תרגילים טובים יש לחיטוב הבטן.. כמו כן הייתי רוצה תרגילים לחיטוב המותניים והיריכיים והישבן כי אולי בגיל כזה הכל ניראה טוב ויפה אבל בעוד כמה שנים זה כבר לא יראה ככה.... תודה מראש על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
דשה23/06/2008אני לא רוצה להרזות אני להפך רוצה אפילו לעלות קצת במשקל. ואם אני אתחיל להתאמן השומן שיש לי בגוף יתחיל לרדת ואני לא רוצה כי אז אראה רזה מאוד. אז אילו תרגילים אני צריכה לעשות כדי שאני לא ארזה אלה רק אחטב, אעצב את הגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים
עופר קיס24/06/2008מיכרע - רגל עם צעד קדימה ורגל אחורה - לעלות ולרדת במרום 3 כפול 12 כל צד. אם כואב בברך להפסיק.
מצב של שכיבת סמיכה של בנות או אם את יכולה של בנים אך על האמות להכניס את הבטן פנימה עם גב ישר ולהחזיק במשך כמה שניות ולנוח. לאט להתחיל לעלות את משך האחזקה. הגב חייב להיות ישר. אם הגב כואב לנסות להכניס יותר את הבטן ולקצר את משך האחזקה - אם לא עוזר
- להפסיק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)