עלייה במסה וקוביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במסה וקוביות
    חיים
    27/06/2008

שלום שמי חיים אני בן 14 וחצי אני מתאמן קרוב ל9 חודשים אבל בין לבין הפסקות קצרות וגם אימונים לא אינטנסיביים ב3 חודשים האחרונים התאמנתי חזק מאוד וכיום רואים אצלי שיפור משמעותי אבל בבטן זה מוזר כי אני עומד על אחוז שומן יחסית נמוך 11%-12% ויש לי 4 קוביות רחבות ויש להם מסה כמו קוביות של מפתחי גוף אבל הבעיה היא שרואים אותן רק כאשר אני מפעיל שרירים בבטן . למרות ששרירי הבטן שלי מאוד חזקים אני עובד עליהם פעמיים בשבוע ואני אוכל מאוד בריא 4-6 ארוחות ביום וכרגע אני רוצה לעלות במסה עד 70 ק"ג. נתונים: 1.80 משקל 65 ק"ג פירוט לתרגילי בטן שאני מבצע: 1. 20 כפיפות בטן איטיות כל כפיפה הישארות במצב של אמצע 10 שניות ו5 אחרונים 20 שניות (2 סטים) 2. כמו ב1 רק עם 10 ק"ג והישארות 10 שניות כל אחד חוץ מהאחרון שזה מקסימום. (2 סטים) 3. כפיפות גב הצידה + 5 ק"ג 20 חזרות 3 סטים . 4. עבודה על סיביים של הבטן , עמידה על אמות וכפות רגליים כמו שכיבות שמיכה רק הפוך וקצת שונה אין לי מושג איך לתאר את זה בטן פנימה וגב ישר 3-4 דקות + 2.5 ק"ג על הגב (3 סטים) אין לי מושג למה אני עדיין לא יכול לראות קוביות במצב רפוי למרות שבמצלמה של פלאפון רואים קצת אבל עדיין לא כמו שצריך ובמראה לא רואים רק כאשר אני מפעיל שרירים וכשאני מפעיל אז רואים אותן בולט מאוד והן נראות חזקות מאוד ומעוצבות. האם צריך לשנות משהו אולי לשנות תרגילים או לאכול פחות ?? מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש. (מתאמן בבית כרגע נמצא בתקופת מסה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במסה וקוביות

הוספת תגובה

• בקשר לקוביות

יוני
    29/06/2008

שלום רב. אני יוני ואני בן 14. אני מתאמן שישה חודשים על בטן ורואים שש קוביות. כשאני עושה שריר לפעמים רואים 8. אל תשכח שיש תהליך מסוים לאחר אימון שהשרירים מתפתחים. מאוד חשוב לעשות גם כושר כללי בשביל שייראו את שרירי הבטן. אני רץ בכל אימון שלי 4.5 קילומטר רצוף. אתה יכול לרוץ ולשחות. גם תחומים אלה משפרים את הריבועים בבטן כי הריבועים עוזרים לנשימה יותר טובה בעת מאמץ ולכן הם עוזרים ופועלים גם בפעילויות אלה. מקווה שיכולתי לעזור. יוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לקוביות

יוני
    29/06/2008

שלום רב. אני יוני ואני בן 14. אני מתאמן שישה חודשים על בטן ורואים שש קוביות. כשאני עושה שריר לפעמים רואים 8. אל תשכח שיש תהליך מסוים לאחר אימון שהשרירים מתפתחים. מאוד חשוב לעשות גם כושר כללי בשביל שייראו את שרירי הבטן. אני רץ בכל אימון שלי 4.5 קילומטר רצוף. אתה יכול לרוץ ולשחות. גם תחומים אלה משפרים את הריבועים בבטן כי הריבועים עוזרים לנשימה יותר טובה בעת מאמץ ולכן הם עוזרים ופועלים גם בפעילויות אלה. מקווה שיכולתי לעזור. יוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו