תוכנית אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכנית אימונים
    דור
    03/07/2008

שלום. אני דור, בן 13.אני שוקל בערך (קצת יותר וקצת פחות.)- בסביבות 49 קילו.הגובה שלי הוא 153 וחצי.ברצוני להרזות,לפתח שרירים ואם לא מוזם אז גם חיטוב וקוביות. תוכלו לבנות לי תוכנית אימונים מפורטת?אני עושה מדי פעם ספורט...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוכנית אימונים

הוספת תגובה

• אחי ?! אתה לא צריך ממש להוריד מישקל

אריק
    04/07/2008

אין לך מישקל יתר ... אבל אים אתה רוצה ... אתה יכול להיתעמן בערב ליפני השנה כל יום .. וכך מיבנה הגוף שלך ישתנה.. יהיה שרירי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה!!

דור
    07/07/2008

למרות הכל בקשתי היא הרזיה,ובקשה-בניית תוכני אימונים מתאימה לי לבניית שרירים ואם לא מוגזם אז גם קוביות! אשמח מאוד! דרך אגב למרות כל הספורט שעשיתי העלתי קילו-אני שוקל בסביבות ה50 קילו. עזרו לי!! HELP!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה לדור

חיים
    10/07/2008

שלום שמי חיים! חח אתה עוד צעיר אבל במקומך אני לא הייתי ממליץ לנסות להרזות כי 50 ק"ג בגיל שלך זה טוב מאוד במיוחד אם אתה רוצה לפתח שרירים ואת גופך להפך אתה צריך קודם כל להתחיל לאכול הרבה ובריא לפחות 300-400 קלוריות יותר ממה שאתה אוכל בד"כ כלל (אבל דברים בריאים כן). ועכשיו אתה צריך להתחיל להכינס לכושר קצת ריצות לא ארוכות הייתי ממליץ לגיל שלך 3 פעמים בשבוע משהו כמו 10-15 דקות להתחלה אחר כך לא לעבור את טווח ה25 דקות למה אתה תוציא הרבה נוזלים ואנחנו הרי רוצים לעלות במסה ולא להוריד אותה. אוקי אחרי שנכנסנו קצת לכושר צריך להתחיל לפתח סיבולת שריר הייתי ממליץ לך לבצע 3 פעמים בשבוע מתח, מקבילים, וכפיפות מרפקים ובטן. חשוב גם לבצע את כל התרגילים באופן בטוח ולא מהר אלא לאט מאוד כך השרירים יעבדו הרבה יותר כלומר להעלות או להוריד את הגוף בצורה מהירה והחזרה תהיה איטית אני ממליץ לך כרגע לבצע 15 חזרות לכל תרגיל ו-3 סטים אחרי שבועיים שלושה תתחיל להתאמן עם משקולות אבל לא במשקלים גבוהיים 2-3 ק"ג לא יותר ושוב 3 אימונים בשבוע. והכי חשוב! לאכול הרבה ובריא כי מי שרוצה לפתח את גופו צריך לדעת גם לטפל בו ולתת לו את המשאבים כדי להתפתח ולגדול בצורה הכי טובה! וגבר תכתוב לי עם אתה צריך עזרה במשהו מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו