שאלה לגבי כרס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי כרס
    אני ורק אני
    06/07/2008

שלום, אני בן 16 ו 3 חודשים, בגדול אני רזה אבל מגיל 12 בערך יש לי כרס שפשוט לא יורדת... היא נשארת גם אם אני אוכל שטויות והרבה מאוד וגם אם אני שומר על כושר ועל תזונה נכונה- היא פשוט לא נעלמת. זה ישמע מוזר אבל אני מרגיש כאילו הכרס שלי זה אוויר ולא שומן כי כשאני מכווץ את הבטן אז הבטן שלי שטוחה ואפילו עם מעט קוביות וכשאני מחזיר אותה למצב הרגיל הכרס חוזרת. בבקשה תעזרו לי, זה ממש חשוב לי. תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי כרס

הוספת תגובה

• מבנה שרירי הבטן הוא גנטי

ליאור
    10/07/2008

ולכן לעיתים יכולה להיות בטן שרירית אך עדיין בולטת החוצה ויכולה להחשב כ"כרס" אבל זו כמובן אופציה מאוד ספציפית, אתה אומר שגם אם אתה שומר עם תזונה נכונה וכושר היא אינה נעלמת, ולזה אני רק יכול להגיד שתמשיך לשמור על תזונה נכונה וכושר כי רק בהתמדה למשך זמן ניתן לראות שינויים ולשמר אותם לאורך זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרס

עופר קיס
    12/07/2008

יתכן ויש לך חולשה בבטן התחתוןנה. אם אין בעיות גב בצע את התרגילים הבאים
    1. מצב שכיבת סמיכה על האמות החזק בטן בפנים 10 שניות כפול 6 10 שניות מנוחה יום כן יום לא
    2. שכיבה על הגב ברכיים באויר 90 מעלות. לאט לאט הבא את הברכיים לכיוון החזה תוך כדי הוצאת אויר וחזור לברכיים מעל אגן תוך כדי שאיפה.
    להפסיק אם הגב כואב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו