צריך עזרה דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה דחוף!!
    חיים
    10/07/2008

שלום שמי חיים לפני שבועיים וחצי בערך התחלתי להתאמן אימון מסה ולאכול בהתאם לפחות 2600 קלוריות ליום. לפני שהתחלתי הייתי מרים 10 ק"ג בכל יד בישיבה 12-15 חזרות יחסית די בקלות עם מאמץ אבל לא עד כדי כך ומשום מה אחרי שהתחלתי בתוכנית חדשה של מסה אני לא מצליח להרים את טווח החזרות הללו זה יכול להיות אולי בגלל שלקחתי מנוחה קצרה של ארבעה ימים לפני שהתחלתי או שזה בגלל שבתוכנית החדשה אני מבצע את הפעולה הרבה יותר לאט כי אני רוצה לעבוד בטכניקה יותר נכונה ויותר יציבה. אשמח אם תוכלו להגיד לי בגלל מזה? זה כנ"ל גם לגבי אימון כתפיים פעם הרמתי 5-7 ק"ג והיום אני מרים 5 ק"ג (לצדדים) אבל שוב יכול להיות בגלל שהתוכנית הרבה יותר קשה מבחינת המשקלים וטוו החזרות כי אני מבצע פעולות יותר איטיות על מנת לשמור על טכניקה ולבצע בצורה הכי יציבה ובטוחה את התרגיל. בקיצור אשמח לקבל תגובה או כל עזרה כלשהי תתקבל בברכה! אני עובד כרגע על 9 סטים לשריר גדול, 6 סטים לשריר קטן. (אם יש למישהו תוכנית שנ מתאמיה לאימון לעלייה במסה ותוכנית ביתית אשמח לקבל) תודה מראש לכל העוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה דחוף!!

הוספת תגובה

• בבקשה

חיים
    10/07/2008

תעזרו לי בבקשה זה דחוף לי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתמקד

עופר קיס
    12/07/2008

חיים. , ארוך מדי תתמקד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו