שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אני
    12/07/2008

אני בן 18.5, בקיץ האחרון רזיתי כ13 רילו מגופי ושמרתי על משקל זה.יש לי BMI נמוך וטוב ואני אוכל נכון עושה ספורט וכל מה שנדרש. אך הבעיה שלשמה פצחתי בדיאטה לא נעלמה: מבנה הגוך שלי הטריד אותי מאז ומתמיד. במקום מבנה גוף "משולש" כמו שיש לרוב הגברים, יש לי מבנה גוף אגסי...יכול להיות שזה גנטי כי יש לאח שלי הגדול יש פחות או יותר אותה בעיה...כשהייתי שמן זה היה חמור, עכשיו זה השתפר אבל עדיין אני מתבייש ללבוש בגד ים, למרות שאני רזה מאוד והכל בסדר חוץ מזה... אני כבר לא יודע מה לעשות אם זה! אני אשמח אם תוכלו לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חדר כושר

עופר קיס
    13/07/2008

אתה מבין שאין ביכולתנו להכנס לעומק הבעיה כי איננו רואים אותך. הכי טוב שתגש לחדר כושר עם הדרכה טובה. קח כמה שעורים פרטיים אצל המדריך הכי טוב. קבל תכנית אימון ולאט לאט תשנה את הגנטיקה שלך. לידיעתך - רק פעילות גופנית בעלת יכולת לשנות נתונים גנטיים
    בהצלחה,נ לך על זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו