מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאני12/07/2008
אני בן 18.5, בקיץ האחרון רזיתי כ13 רילו מגופי ושמרתי על משקל זה.יש לי BMI נמוך וטוב ואני אוכל נכון עושה ספורט וכל מה שנדרש. אך הבעיה שלשמה פצחתי בדיאטה לא נעלמה: מבנה הגוך שלי הטריד אותי מאז ומתמיד. במקום מבנה גוף "משולש" כמו שיש לרוב הגברים, יש לי מבנה גוף אגסי...יכול להיות שזה גנטי כי יש לאח שלי הגדול יש פחות או יותר אותה בעיה...כשהייתי שמן זה היה חמור, עכשיו זה השתפר אבל עדיין אני מתבייש ללבוש בגד ים, למרות שאני רזה מאוד והכל בסדר חוץ מזה... אני כבר לא יודע מה לעשות אם זה! אני אשמח אם תוכלו לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר כושר
עופר קיס13/07/2008אתה מבין שאין ביכולתנו להכנס לעומק הבעיה כי איננו רואים אותך. הכי טוב שתגש לחדר כושר עם הדרכה טובה. קח כמה שעורים פרטיים אצל המדריך הכי טוב. קבל תכנית אימון ולאט לאט תשנה את הגנטיקה שלך. לידיעתך - רק פעילות גופנית בעלת יכולת לשנות נתונים גנטיים
בהצלחה,נ לך על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)