מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזה גבריdor13/07/2008
שלום, הנני בן 28, 182 ושוקל 78.. שומר על תזונה נכונה...אני מזה מספר חודשים עושה כמעט כל בוקר פקלים של בטן, מרפקים ומשקולות. יש לי שני איזורים בעיתיים: החזה- יש לי חזה שלא מתעצב ולא נהיה מוצק, ולטעמי הוא גדול מידי ורך מידי. אני גם עובד על מתקן ביתי שעובד על שרירי החזה שגם הוא לדאבוני לא עוזר. חוץ מזה, הבטן שלי עדיין נראית רופסת. אני לא רץ , אלא רק נוסע באופנים. מה עליי לעשות? האם אפשר לשנות את המצב או שאני קורבן גנטי ? :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורבן גנטי
עופר קיס13/07/2008אהבתי, תודה
יתכן אך לפני הרמת ידיים, קח בחשבון שעיך למצות את תהליך הורדת אחוזי השומן באופן מרבי. למרות שמשקלך תקין יחסית לגובה, יתכן והשומן הגנטי אות יש לך בחזה, דורש הקפדה יתרה.
נסה שכיבות סמיכה עם משקולת בין השכמות0 צריך עזרה בתרגיל הזה). על ידי הכנסת הבטן וביצוי סטים של 10 כפול 5 יום כן יום לא הבטן והחזה יתחזקו מאד. אם יש כאבי גב. הכנס יותר את הבטן וקבע על ידי כך את האגן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, רק שלא הבנתי
דור14/07/2008איך זה מתבצע...לשים רק את המשקולות(ללא ידית האחיזה) בין השכמות שלי תוך כדי שכיבות הסמיכה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכיבות סמיכה
עופר קיס14/07/2008כן. חבר שם את המשקולת בין השכמות ומחזיק אותה תוך כדי ביצוע שלך ועוזר לך להוריד אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)