חזה גברי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה גברי
    dor
    13/07/2008

שלום, הנני בן 28, 182 ושוקל 78.. שומר על תזונה נכונה...אני מזה מספר חודשים עושה כמעט כל בוקר פקלים של בטן, מרפקים ומשקולות. יש לי שני איזורים בעיתיים: החזה- יש לי חזה שלא מתעצב ולא נהיה מוצק, ולטעמי הוא גדול מידי ורך מידי. אני גם עובד על מתקן ביתי שעובד על שרירי החזה שגם הוא לדאבוני לא עוזר. חוץ מזה, הבטן שלי עדיין נראית רופסת. אני לא רץ , אלא רק נוסע באופנים. מה עליי לעשות? האם אפשר לשנות את המצב או שאני קורבן גנטי ? :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה גברי

הוספת תגובה

• קורבן גנטי

עופר קיס
    13/07/2008

אהבתי, תודה
    יתכן אך לפני הרמת ידיים, קח בחשבון שעיך למצות את תהליך הורדת אחוזי השומן באופן מרבי. למרות שמשקלך תקין יחסית לגובה, יתכן והשומן הגנטי אות יש לך בחזה, דורש הקפדה יתרה.
    נסה שכיבות סמיכה עם משקולת בין השכמות0 צריך עזרה בתרגיל הזה). על ידי הכנסת הבטן וביצוי סטים של 10 כפול 5 יום כן יום לא הבטן והחזה יתחזקו מאד. אם יש כאבי גב. הכנס יותר את הבטן וקבע על ידי כך את האגן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, רק שלא הבנתי

דור
    14/07/2008

איך זה מתבצע...לשים רק את המשקולות(ללא ידית האחיזה) בין השכמות שלי תוך כדי שכיבות הסמיכה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכיבות סמיכה

עופר קיס
    14/07/2008

כן. חבר שם את המשקולת בין השכמות ומחזיק אותה תוך כדי ביצוע שלך ועוזר לך להוריד אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו