ריצה של 4 דקות בסוף אימון מכשירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה של 4 דקות בסוף אימון מכשירים
    טלי
    16/07/2008

שלום רב, אני בת 29. גובהי: 1.62 ומשקל: 57. אני מעונינת להתחטב באזור המותנים, הישבן והבטן ולהוריד במשקל כ- 4 ק"ג. במשך כחודשיים וחצי עשיתי הליכה מהירה של שעה כ-4 פעמים בשבוע. הצלחתי לרדת באותה תקופה 2 קילו בלבד והירידה במשקל נעצרה. התחלתי לעשות אימון מכשירים שכולל 20 דקות על מכשיר שמדמה סקי, 3 סטים על 3 מכשירים שונים שנועדו לחטב את הרגליים, 5 דקות על אופני כושר + ריצה של 4 דקות בסוף האימון. סה"כ אימון המכשירים נמשך כ- 45 דקות.אני מתכוונת להעלות את משך זמן הריצה לאחר שארגיש שאני מסוגת לכך. בנוסף לכך, כל יום אני עושה עיצוב בבית שכולל כפיפות בטן לבטן תחתונה, עליונה ולאלכסונים+ 2 תרגילים לישבן + אימון כוח עם משקולות של 1.5 ק"ג כל משקולת שכולל 3 סטים של 5 תרגילים שונים לידיים עם 10 חזרות בכל סט. אני מעלה בהדרגת את כמות החזרות בכפיפות הבטן כל פעם בהתאם להרגשה שלי. סה"כ העיצוב בבית נמשך כ- 20 דקות. את אימון המכשירים והריצה אני עושה כ- 4 פעמים בשבוע לכל היותר.רציתי לשאול האם הריצה עלולה לגרום לנזק גופני והאם כדאי להעלות את משך הזמן של הריצה בהדרגה. בנוסף, רציתי לשאול האם בעזרת כל האימון שציינתי אני יכולה להשיג את מטרתי להתחטב ולרדת במשקל? בתודה מראש, טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 4 דקות

עופר קיס
    17/07/2008

טלי שלום. את חייבת להתמקד בשאלה שחשובה לך. יש יותר מדי מידע בשאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו