דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק
    לימור
    20/07/2008

שלום אני בת 40 ויש לי עודף משקל של 15 ק"ג. (12 כבר ירדתי בלי פעילות גופנית) . אני רוצה להתחיל בהליכה. הדופק שלי במצב רגיל הוא 59. אני שוקלת היום 77 והגובה שלי הוא 1.58 . אני לא בכושר! אני עושה דיאטה במסגרת קבוצתית עם שקילה שבועית. נאמר לי להתחיל ללכת. כמה פעמים בשבוע כדאי ללכת , כמה זמן וכן, אשמח אם תסביר לי על השימוש במד דופק כי אני מעוניינת להשתמש באחד כזה כיד לשרוף יותר קלוריות. רק שאינני יודעת כיצד. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק

הוספת תגובה

• דופק

עופר קיס
    20/07/2008

לימור שלום
    התחילי בפעילות 3 פעמים בשבוע בימים לא עוקבים. הוסיפי יום אימון כל שבוע.
    התחילי בהליכה בקצב מתון 15-20 דקות כל אימון והוסיפי כל שבוע 2-3 דקות עד לכ 40 דקות.
    לגבי דופק. אם את בריאה ולא מעשנת קני מד דופק ולאחר חימום של 3-4 דקות בהליכה קלה עלי את הקצב כך שהדופק יהיה בין 130-140 . התחושה בזמן האימון צריכה להיות בינוני עד בינוני פלוס. לאחר כ 1-15 דקות בדופק זה לחזור ללכת הליכה קלה מספר דקות לפני סיום האימון ומתיחות.
    אין לבצע אימונים ללא אישור רפואי. בכל מצב שאינך חשה בטוב להפסיק את האימון ולבדוק עם רופא
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו