שרירים תפוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירים תפוסים
    חיים
    21/07/2008

התחלתי לפני שבוע תוכנית אימונים ABC והתוכנית ממש קשה אני נותן לכל שריר מנוחה של שבוע אבל אני עובד על כל שריר באינטנסיביות רבה. אגב שחכתי להוסיף שהתוכנית היא 3 פעמים בשבוע. לאחר 2 אימונים בתוכנית החדשה הגעתי למצב שאחרי כל אימון השרירים תפוסים זה בגלל שקרה משהו או שזה טבעי כי אני מרגיש גם קצת חולשה אבל לא נראה לי שזה קשור לאימונים אבל עדיין יכול להיות. מי שיכול שייתן דעה אם שרירים תפוסים לאחר אימון זה טוב או לא טוב וגם אם החולשה קשורה איכשהו לאימונים? (את התחושה יש לי רק מהיום)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירים תפוסים

הוספת תגובה

• כאבי שרירים

עופר קיס
    22/07/2008

כאבי שרירים מעל 2-3 מורים על אימון קשה מדי וצריך לווסתו לפעם הבאה.
    אין להתאמן עם כאבים או חולשה שרירית. רצוי לנוח או לעשות משהו אחר.
    תהיה ביקורתי עם עצמך ותמלא יומן אימונים עם כמות חזרות , משקלים והרגשה כללית כך שתוכל לבדוק את עצמך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

חיים
    22/07/2008

לא כל כך הבנתי אותך אתה יכול להסביר את זה טיפה יותר פשוט. נראה לי שלא הבנת אותי יש לי שרירים תפוסים לאחר אימון (השרירים שעבדתי עליהם) והייתה לי חולשה נראה לי שגיליתי למה (לא שתיתי מספיק מים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו