מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה מספיק על מנת להרזות ולהתחטבבדיאטה22/07/2008
אז ככה אני בת 36 שנתיים אחרי לידה שבמהלכן עליתי 20 ומשהו קילו הגעתי למשקל גבוה מאוד ועלי להוריד לפחות 20 ק"ג החלטתי להתחיל פעילות גופנית במכון כושר קיבלתי תוכנית, מכוון שמעולם לא עשיתי כושר אז די קשה לי התוכנית היא כזו: מכשיר חזה 15 משקל 10 כפול2 מכשיר לרגליים משקל 10 15 כפול 2 קדימה ואחורה לישבן פעילות עם משקולות לידיים חימום 10 דקות הליכון במהירות 5.6 פעילות מכשיר לידיים עליה והורדה 15 פעמים כפול 2 30 כפיפות בטן קדימה ואחורה ולסיום 30 דק' של הליכון קשה לי מאוד אני ממש מנסה לעשות הליכון אבל רוצה מאוד להרזות שקלתי אפילו לשלב עם הדיאטה והפעילות גם כדורי הרזיה בקצור אני עושה 3 פעמים פעילות במכון האם די בכך לשם הרזייה ? אני מרגישה במהלך הפעילות שאני מזיעה די הרבה אודה על תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזיה
חיים23/07/2008קודם כל שלום לך ובהצלחה! אני חושב שבתור מתחילה בתחום אז זאת תכנית די טובה ואם את מרגישה שאת מזיעה ממש הרבה במהלך האימון זה טוב זה מראה שאת שורפת שומנים וקלוריות. וכן 3 פעמים בשבוע למתאמנת מתחילה זה בהחלט טוב. את צריכה לזכור שלא די בכך שאת עושה כושר צריך גם להתחיל לאכול נכון. הייתי ממליץ לך לקרוא מספר מאמרים בנושא תזונה בחיטוב ואז תבני לך תפריט אם כל הדברים שאת צריכה ואגב בחיטוב הכי חשוב זה להיות אם מאזן קלורי שלילי כלומר אם את ביום רגיל אוכלת 2500 קלוריות אז את תורידי לפחות 500-600 קלוריות ממה שאת רגילה לאכול והכי חשוב זה לא להתייאש אז מקווה שעזרתי! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה חיים
בדיאטה23/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)