עליות מתח .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליות מתח .
    גיא..
    23/07/2008

האם 20 עליות מתח לילד בן 14 זה טוב ? כי יש לי מתח בבית ואני עושה בסביבות ה - 50 ביום .. למה זה תורם לי ? והאם זה טוב ? אשמח לדעת על תרגילים אחרים , תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליות מתח .

הוספת תגובה

• מתח

חיים
    23/07/2008

חח גיא שמי חיים אני בן 14 ואני עושה בלחץ 6 מתח ואני מתאמן קרוב ל3-4 חודשים רציני מאוד אם אוכל והכול כמו שצריך אז אני יכול להגיד לך שזה מצויין השאלה היא אם אתה עושה את המתח עם טווח תנועה מלא ולא חצי. בנוגע לעוד תרגילים הייתי מציע לך לעבוד על שכיבות שמיכה רחב (חזה) ואפשר גם צר (יד אחורית) אתה יכול גם לעשות כל מיני תרגילי בטן כפיפות בטן, הרמת ברכיים באוויר בתלייה על מתח (שהברכיים יגעו בבטן אם אתה יכול אז גם בחזה) ובעיקרון הייתי ממליץ לך בחום להתאמן אם תוכנית אימונים מסודרת תקרא כמה מאמרים תבחר מה אתה רוצה מסה,חיטוב ואז תתחיל להתאמן. אהה ואל תשכח לאכול חח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבין גדול בזה....

לוחם בדימוס
    23/07/2008

אבל מתח עובד בעיקר על ה לטימוס דורסי (השריר האגוניסט) ולכן התרגיל הוא לא אידאלי לבניית שריר, אלא לבניית "שכמות" אבל הוא יכול לעזור (לא ברמה גבוה) בשיפור של שרירי זרועות. שכיבות שמיכה לעומת זאת, כן מחזקות את חגורת הכתפיים.{חולשה בחגורת הכתפיים משפיעה על המוטוריקה העדינה וכן רצוי לחזקה שכן מה שלא נרקש בגיל צעיר יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לתקן בגיל מאוחר יותר (זה רק לידע הכללי).} אתה לא חייב לעשות ר-ק מתח. אתה יכול לדוגמא לעבוד על המתח בצורה סטטית, תתלה על המתח כאשר הסנטר מעל המתח ותשאר במצב הזה כפי יכולתך (תעבוד על זמן) ולאט לאט תראה תוצאות יפות הן בזמן השהייה מעל המתח והן במס' החזרות אותם תבצע., שכיבות שמיכה, אפילו שחיית חזה/חתירה/גב יעזרו מאוד אם תרצה, אבל שוב.....אני לא מבין גדול בזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו