לחץ וכאבי ראש בשעת הכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ וכאבי ראש בשעת הכושר
    מאיר בן
    23/07/2008

אני כבר שנים נרשם ומבטל מנויים בחדר כושר עקב בעיה של לחץ נוראי והרגשה שהמוח מתפוצץ וכל הדם שבגוף הגיע לראש בזמן עבודה עם משקולות או שכיבות שמיכה וכל פעולה שדורשת מאמץ פיזי רציני וירידת הלחץ איטית לאחר האימון כל האימון נהרס לי ואין לי עוד כוח להמשיך כי אני מרגיש כל האימון בתוך בועת לחץ יש לי פוטינצייל מצויין והגוף שלי מעורר מחמאות רבות אך כל זה במילחמות הישרדות כל פעם מחדש אני בטוח שזה לא נורמאלי גם לפי זה שאני שואל את כל המיתאמנים והם לא מרגישים כך. מה אפשר לעשות ? למי לפנות? איך לטפל? הספורט מאד חשוב לי ואני לא מתכוון לוותר. אנא עזרו לי מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ וכאבי ראש בשעת הכושר

הוספת תגובה

• לחץ

אילן בוסקילה
    25/07/2008

הייתי מאיר
    הייתי ממליץ לך להבדק אצל רופא ולשלול סיבה רפואית,ובמידה ואין בעיה רפואית היית ממליץ על פגישה עם פסיכולוג ,יש מצבים שהנפש שלנו משפיע על המצב הגופני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה

BEN-IN MOTION
    26/07/2008

שלום רב, אמליך לך לבדוק את נושא התזונה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו