מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאילן בוסקילה ..גיא..26/07/2008
אוקיי אמרת לי לוסיף אז הוספתי גם כפיפות בטן , ותקשיב איך זה הולך .. לפני אימון אני אוכל הרבה פחמימות , ואיזה פרי . ואחרי אימון הרבה חלבונים . בתכלס אני לא שומר תזונה , אני גר בקיבוץ ואוכלים מה שיש בחדר אוכל בעיקרון , אבל אני יאכל בסביבות ה - 6 ארוחות ביום משהו כזה ויעשה את התוכנית שאמרתי לך .. עוד דבר ! איזה תרגילים יש ליד אחורית ויד קדמית ? כי מש שאמרתי מקודם זה היה על גב וחזה , עליות מתח ושכיבות סמיכה . וכפיפות בטן אז אשמח אם תתן לי תרגילים ליד אחורית וקדמית ואני יוסיף אותם לאימון , תודה לך , גיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים ליד קדמית ואחורית
BEN-IN MOTION26/07/2008שלום רב,
להלן מספר תרגילים ליד קדמית ואחורית:
ידיים קדמיות
1.כפיפות מרפקים
2.פטישים
3.כפיפות מרפקים כנגד מוט בעמידה בשילוב משנה זהירות לגב
ידיים אחוריות
1.פשיטות מרפקים כנגד משקוליות מאחורי הראש
2.פשיטות מרפקים כנגד פולי עליון
3.פשיטות מרפקים כנגד מוט בשכיבה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיד קדמית ואחורית
אילן בוסקילה26/07/2008קיבלת כאן תרגילים טובים ליד האחרוית והקדמית
:) בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)