גדילה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גדילה?
    חיים
    26/07/2008

שלום רציתי לדעת אם בעזרת תזונה טובה ואימונים בבית כי כרגע אין לי אפשרות להירשם במכון כושר (מבחינה כלכלית) אני אוכל לגדול במסת השריר, רציתי לציין שאני עובד אם משקל גוף ואם משקולות חופשיות של עד 15 ק"ג. כרגע אני שם לב לשינויים בגוף וגם מבחינת הגודל כי עליתי בהיקף היד שלי ב- 1.5 ס"מ בידיים. אני רוצה לדעת אם אפשר להמשיך לגדול כך או שזה רק בגלל שזאת ההתחלה? אשמח לתגובות וגם עצות בונות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גדילה?

הוספת תגובה

• גדילה

עופר קיס
    26/07/2008

תשמור על עקרונות האימון
    1. פיצוי יסף - הגוף יסתגל כך שעליך להגדיל את העצימות או את כמות הסטים . שמור על קושי רב לקראת החזרה ה10. אם קל מדי תמצא דרך להקשות
    2. הדרגתיות
    3. פרטני - מה שמתאים לך לא מתאים לאחרים. אם עובד. המשך - אם לא שנה את התרגילים, הקושי, או הסדר או תדירות האימון
    4. הפיכות - הפסקת אימוון - ירידה ביכולת.
    מתח, מרבילים שכיבות סמיכה מסוגים שונים. לחיצות כתפיים, הרמות ידיים לצדדים. אפשר לבקש עזרה שיניחו לך משקולת בין השכמות בזמן שאתה מבצע שכיבות סמיכה( בטן מוחזקת)
    SQUATS אם משקולות בידיים או מכרעים במקום או בהליכה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו