מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גדילה?חיים26/07/2008
שלום רציתי לדעת אם בעזרת תזונה טובה ואימונים בבית כי כרגע אין לי אפשרות להירשם במכון כושר (מבחינה כלכלית) אני אוכל לגדול במסת השריר, רציתי לציין שאני עובד אם משקל גוף ואם משקולות חופשיות של עד 15 ק"ג. כרגע אני שם לב לשינויים בגוף וגם מבחינת הגודל כי עליתי בהיקף היד שלי ב- 1.5 ס"מ בידיים. אני רוצה לדעת אם אפשר להמשיך לגדול כך או שזה רק בגלל שזאת ההתחלה? אשמח לתגובות וגם עצות בונות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילה
עופר קיס26/07/2008תשמור על עקרונות האימון
1. פיצוי יסף - הגוף יסתגל כך שעליך להגדיל את העצימות או את כמות הסטים . שמור על קושי רב לקראת החזרה ה10. אם קל מדי תמצא דרך להקשות
2. הדרגתיות
3. פרטני - מה שמתאים לך לא מתאים לאחרים. אם עובד. המשך - אם לא שנה את התרגילים, הקושי, או הסדר או תדירות האימון
4. הפיכות - הפסקת אימוון - ירידה ביכולת.
מתח, מרבילים שכיבות סמיכה מסוגים שונים. לחיצות כתפיים, הרמות ידיים לצדדים. אפשר לבקש עזרה שיניחו לך משקולת בין השכמות בזמן שאתה מבצע שכיבות סמיכה( בטן מוחזקת)
SQUATS אם משקולות בידיים או מכרעים במקום או בהליכה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)