כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    נועה
    28/07/2008

אני בת 21, 170, שוקלת 60... רציתי לדעת כמה דברים: 1. בשביל להיפטר מעור מדלדל ביד צריך לעשות תרגילים ליד אחורית נכון? 2. אני עושה תרגילי בטן כבר כמה חודשים 4 פעמים בשבוע ואני לא מרגישה שינוי, הבטן באמת קשה ומוצקה יותר אבל לא רואים בכלל קוביות... כמה זמן זה עוד אמור לקחת? 3. איך הכי יעיל להוריד משקל באמצעות הליכון? אני עושה הליכון 45 דקות 4 פעמים בשבוע- 2 דקות על 6.5 ואז 15 דקות ריצה על 9 ואז שוב דקה הליכה על 6.5 ואז שיפוע של 10 במשך 10 דקות ושוב אותו הדבר.... זה בסדר? עדיף רק לרוץ או לעשות רק שיפוע? או בכלל רק להליכה יש אותו אפקט? תודה, נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• נועה

ענת פלדמן
    30/07/2008

1. נכון
    2. הנטיה לפתח קוביות עד כמה שזה נשמע מוזר היא גנטית. אני הייתי מבצעת בדיקת אחוזי שומן בגוף. יכול להיות שאפשר להעלות את עצימות תרגילי הבטן, תלוי מה בדיוק את עושה.
    3. האימון שלך נשמע מצוין. אם את עושה את אותו הדבר בדיוק כל הפעם ]כלומר כל פעם את השינוים והאינטרוולים] כדאי בכל זאת לגוון. פעם לעשות עם שיפוע, פעם לרוץ. גיוון מידי פעם מומלץ אבל מה שאת עושה הוא נפלא. הליכה בלבד היא מצויינת, היא עדיפה על כלום, ומומלצת בעיקר לאלו שרק מתחילים להתאמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו