מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר השגת המטרהדניאל29/07/2008
שלום.בתוך זמן של כ חצי שנה הצלחתי להוריד כ 15 קילו וכיום הנני 1.79 ושוקל 72. עשיתי זאת באמצעות הפחתה והשגחה על כמויות האוכל וכושר גופני כאשר רצתי בין 2-4 פעמיים בשבוע למרחקים של 6-8 קילומטר. כמו כן שילבתי זאת עם תרגילי כח. כיום הגעתי למצב שאני די מרוצה מהגוף שלי. למרות הריצות שביצעתי עשיתי זאת מפני שידעתי שהייתי חייב, אין לי אפשרות לעשות פעילות אירובית אחרת (מלבד הליכה)לכן עשיתי זא תאך לא מרצון. אני לא אוהב לרוץ.הבעיה היא שאחרי שהגעתי למטרה שלי אני מפחד להפסיק לרוץ מפני שאני פוחד שאני יעלה את מה שהורדתי בחזרה.יש לציין כי אני עדיין אוכל בריא ובמינון אך שמתי לב שלעיתים אחרי כמה ימים שאני לא רוץ הגוף נהיה פחות מחוטב ויותר רפוי. עד כמה ריצה של 2 עד 3 פעמים בשבוע למרחקים של 6-8 קילומטר עוזרת בחיטוב הגוף? עצם זה שאני אפסיק לרוץ תגרום לגוף לעלות משקל ביותר קלות? כמו כן בלי קשר האם חובה לנוח 48 שעות בין ריצה לריצה או שאפשר להסתפק ב 24 שעות בלבד? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
דניאל29/07/2008כמו כן האם רק עבודה בחדר כושר ותרגילי כח תספיק לי בשביל לשמור על מצבי הנוכחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתוספת
ענת פלדמן30/07/2008נסה לגוון באימון, זה יעזור לך להתמיד לאורך זמן. צא לפארק, שלב אימון אינטרוולים כמו שציינתי, שיהיה לך כיף לעשות כושר, זה הכי חשוב.
וכמובן להמשיך לשמור על התזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
ענת פלדמן30/07/2008אם אין לך אפשרות לעשות פעילות אירובית אחרת שאתה אוהב ותוכל להתמיד בה לאורך זמן אני מציעה כמה דברים:
1. אתה יכול להוריד את משך הריצה, לפעמים רק המחשבה שמחכה ריצה של 8 קילומטר יכולה ליאש.
2. אתה יכול לגוון באימון אינטרוולים. שילוב של הליכה מהירה, ספרינטים, דילוגים, הליכה עם משקוליות ידיים [לא באופן תמידי על מנת שלא להכביד על שורש כף היד].
ריצה תורמת לחיטוב של הגוף, אין אפס. הרגליים מתעצבות, הידיים שמונפות תוך כדי, שרירי הבטן והגב ששומרים על היציבה. אבל זה לא הפיתרון היחיד לעיצוב הגוף. אתה יכול באמת להוריד את זמן הריצה לאימון נסבל יותר עבורך ולהוסיף כמה תרגילי כוח בסיסיים כמו סטים של פוש אפ וכפיפות בטן.
אם אתה בכושר טוב אתה לא חייב לנוח יומיים בין ריצה לריצה. זכור למתוח את השרירים אחרי האימון, זה חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)