התפתחות הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות הגוף
    איתי
    20/06/2007

שלום לך אני בן 16 אני החלטתי שאני מתאמן רציני בחופש (חודשיים וחצי) טוב אז התחלתי לעשות ככה: שכיבות שמיכה 15 חזרות כפול 4
    כפיפות בטן 40 חזרות כפול 4
    מתח 5 כפול 4
    משקולות של 4 קילו עושה כמה סוגים
    1תוכל לתת לי חוות דעת על האימון ?
    2.האם יראו שינויים קיצוניים מאיך שאני עכשיו (עכשיו אני מפותח חלקית בבטן בחזה ויידיים
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות הגוף

הוספת תגובה

• עלייה במסת השריר

גיל גרנות
    20/06/2007

היי גבריאל,

המלצתי מאז ומתמיד לאדם הרוצה לראות "שינוי קיצוני" בוגפו היא להתאמן באופן מסודר בחדר הכושר.
    אין ספק שאימון ביתי כפי שאתה עושה יכול להוות תחליף נהדר בתור התחלה, אך בשלב כלשהו גופך "ישתעמם" מחוסר הגיוון והגירוי וזאת מאחר ואינך יכול להעזר במשקלי עבודה כבדים מעבר למשקל הגוף

בנוסף, בכדי להביא לשינוי בהרכב הגוף - מסת שריר / שומן. יהיה עליך להקפיד על תזונה נכונה ומאוזנת המכילה את כל אבות המזון. על מנת שלגופך יהיה מקור אנרגיה לאימונים וכמו כן "אבני בניין" להתפחות השרירים.

לסיכום,
    אימונים נכונים תחת פיקוח ותפריט תזונה מסודר ומותאם אישית יעזרו לך להגיע לתוצאות מירביות בצורה הבריאה והבטוחה ביותר.
    מקווה שעזרתי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים הם יכולים להיות חיוביים או

אחד
    22/06/2007

שליליים.
    אם אתה עובד נכון ומתמיד ואוכל כמו שצריך (חלבון) אז אתה תראה שינויים חיוביים. במידה וקל לך לעשות את התרגילים שהזכרת, תעלה את מספר החזרות לסט או את מספר הסטים.
    תזכור, חלבון צריך לאכול עד 45 דקות מהאימון לתיקון מהיר של נזקי השריר, וביום למחרת חלבון צורכים בשביל פיתוח השריר. תאכל מנת חלבון יום יומית לארוחת ערב, כמו 2 ביצים עם לחם, ביצה אחת עם קופסת טונה ולחם, ביצה אחת, טונה וקוטג' , וכדומה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו