אחרי הירידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי הירידה
    נועה
    30/07/2008

שלום.התחלתי לרוץ בצורה די אינטנסיבית (כ3/4 שעה, חמש פעמים בשבוע) במקביל להפחתה (מאוזנת ובריאה) בכמות המזון. וכמתבקש- ירדתי במשקל. כעת אני מרוצה מהמשקל ולא רוצה לרדת עוד:האם אני צריכה להמשיך לרוץ באותה מידה ע"מ לשמור על המשקל הנוכחי?ניתן להוריד כמות הריצה ולשמור על המשקל? (אני בת 23, אם זה רלוונטי) תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי הירידה

הוספת תגובה

• נועה

ענת פלדמן
    30/07/2008

ברכות על הירידה במשקל ועל ההתמדה. על מנת לשמור על המשקל הנוכחי את בעצם צריכה להכניס לגוף את אותה האנרגיה [קלוריות] שאת מוציאה. כלומר לשמור על איזון. עד עכשיו הוצאת יותר ממה שהכנסת, תרמת לאיזון שלילי של הקלוריות.
    אם את נהנית מהריצה ורוצה להמשיך כרגיל את יכולה למעשה לאכול מעט יותר ממה שאכלת עד עכשיו. האם יש לך שעון פולר? אסביר לך מה לעשות איתו אם יש לך אחד כזה על מנת לדעת כמה קלוריות הגוף שלך מנצל ביום ולפי זה לעשות חישוב מתמטי. זה מרתק. ויותר מזה נותן לך שליטה מלאה על המשקל האידאלי שלך
    אם את רוצה להוריד בכמות הריצה, פשוט הקפידי יותר על הכמות הקלורית שאת צורכת.
    האם זה עוזר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו