לענת ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת ..
    גיא..
    30/07/2008

בקשר לשאלתך , אני עד שנה הבאה משהו כזה לא עובד בחדר כושר .. אני כרגע עובד בבית ומה שאני עושה זה הרוב עליות מתח , ושכיבות סמיכה , אני לא אוהב לעשות כפיפות בטן , כי שריר בטן זה לא כזה חשוב לי . אז התרגילי רגליים לבית מה שאני מכיר זה רק סקוואט , מכרעיים וזהו .. אני חושב שמה שאת נתת לי זה תרגילי חדר כושר , נכון ? נ.ב : הסתכלת בסרטון ? D:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת ..

הוספת תגובה

• כן, תודה על הסרטון ועוד

ענת פלדמן
    30/07/2008

אני ממליצה לך בכל זאת לעבוד מעט על הבטן. תנסה את זה: שים את הידיים על האמות [מהמרפק ועד היד] ועמוד על כפות הרגליים [כך שמתקבלת כאילו צורה של פוש אפ אבל על האמות ולא על הידיים]. הישאר בתנוחה הזאת תוך כדי זה שאתה שומר על הבטן מוכנסת. זה עובד נפלא על הבטן הגב השכמות והזרועות. קח זמן ונסה בהדרגה לשבור את השיא של עצמך. למשל : 40 שניות פעם ראשונה, למחרת כבר 50 שניות וכך הלאה
    לגבי הרגליים: אם יש לך כדור גדול אתה יכול להשתמש בו לסקווטים ולגוון. ריצה קלה של 5 דקות זה טוב וגם ריצה לאחור !! אם יש לך מסלול נוח ריצה לאחור תעבוד על התלת ראשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו