מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין בעיה ענת ..גיא..30/07/2008
אוקיי אני יעשה מחר בצהריים את התרגיל הזה ואני יגיד לך כמה עשיתי .. ושאלה בקשר לתזונה , אני גר בקיבוץ ואנחנו אוכלים מה שיש בחדר אוכל ככה שלשמור על תזונה מסוגרת כנראה זה לא יכול לקרות , אבל אח שלי גם לא שומר והוא נראה מעולה , כאילו הוא אוכל מה שבא לו .. והוא שוחה מדי פעם , וגם הולך לחדר כושר , כרגע הוא משרת בפלס"ר נחל . ואם אני יעשה כמוהו אולי אני יגיע למה שהוא הגיע , ותאמיני לי .. הוא נראה יותר טוב מאנשים שהתזונה שלהם מסודרת. והוא לא לוקח שום אבקות חלבון וכאלה שזה גם לא בריא. בקשר לאימונים : נראלי שתוכנית אימון ביתית אני לא יעשה .. רק את התרגיל שאת הראית לי , עליות מתח כמובן , שכיבות סמיכה , וסקוואט . ושנה הבאה אני ילך לחדר כושר , עוד שאלה בקשר לריצה: אומרים שריצה מאוד בריאה ועזורת לשיפור סיבולת לב ריאה ומחזקת את הרגליים , נכון ? אבל זה גם מרזה שזה מה שאני ממש ממש לא רוצה , איך אני יכול לעלות במשקל וגם לרוץ ? לאכול יותר ממה שהוצאתי ? אמשח אם תגיבי , תודה רבה , גיא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ענת פלדמן30/07/2008בוא נתחיל:
גם בקיבוץ אפשר לאכול טוב ומסודר. האמן לי. אם תרצה אוכל להנחות אותך. לגבי אחיך אני שמחה לשמוע, רוב הסיכויים שזה גנטי וגם אתה תגדל להיות חתיך-עלץ עדיין נושא התזונה לא תמיד קשור לפיגורה ועוזר לך להיות בריא וחזק. הטמעת הרגלים ומודעות יעזרו לך בגיל מבוגר כשהמטבוליזם איטי יותר ומתחילים לא עלינו לפתח כרס. אז טוב לדעת את הדברים כבר מגיל צעיר.
שחיה זה מצוין. ממליצה בחום
תוסיף לכל הרשימה היפה של האימונים גם מתיחות
ריצה מחזקת את הרגלים. היא גם תורמת לשריפה הקלורית [להרזיה] אבל רק אם אתה לא אוכל מספיק. כלומר אם תאכל כרגיל ותרוץ - תרזה. אם תחזיר לגוף שלך את האנרגיה בחזרה [בצורת אוכל] תוכל לשמור על המשקל. הגוף שלנו אינו שונה מתכנת מחשב. תוציא יותר אנרגיה ממש שתכניס - תוריד במשקל וההיפך. אם טוב לך לרוץ אז "רוץ" על זה פשוט תאכל יותר קלוריות. אז כן, אתה צודק. בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)