חיטוב גב עליון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב גב עליון
    אבי
    31/07/2008

האם חיטוב גב עליון יסתיר את השכמות שדיי בולטות אצלי יחסית? ומה הם התרגילים לחיטוב גב עליון ותחתון ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב גב עליון

הוספת תגובה

• חיטוב גב

ענת פלדמן
    31/07/2008

הי, אני לא ממש ראיתי את מנח השכמות אז אני לא יודעת, חיזוק השכמות הוא תמיד טוב ונכון ליציבה. אם אתה עובד בחדר כושר תרגיל מוט הברזל שמושכים מאחרוי הגב הוא מצוין. יושבים ישיבה זקופה, אוחזים במוט משני הצדדים ןמעבירים מאחורי הראש .
    אתה יכול לעבוד עם משקוליות ידיים, לאחוז בזהירות מעל לראש ולכפוף מרפקים לכוון האחורי.
    בדרכ אני ממליצה להתחיל עם סט של 10 פעמים כפול 3 במשקל נוח.
    לחלק התחתון [זה שריר אחד, שריר הגב אבל התרגיל הבא מתמקד בחלק התחתון]. אתה יכול לשכב על הבטן, ידיים אוחזות זו בזו מאחורי ה"גב התחתון", ראש בהמשך לגוף [עורף לא נשבר למעלה] ואתה עולה פעם לכוון ימין ופעם לשמאל 10 פעמים כפול 3 כשאתה שומר על כפות רגליים צמודות לרצפה.
    על כדור גדול - אתה יכול לשכב עליו על הבטן, למצוא את האיזון, ולהתרומם עם הגב למעלה
    מתיחות, חשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו