מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה!חיים31/07/2008
שלום אני מתאמן 3-4 חודשים רציני מאוד ואם תזונה נכונה, לפני כן התאמנתי חפיף כזה לא רציני. אני רואה שינויים יפים מאוד בכל חלקי הגוף, אבל משום מה בגב זה שונה כי עד לפני חודש הייתי עושה 5-6 מתח והיום אני עושה 3-4 מתח זה מוזר כי אם אני מתאמן אני אמור לעלות במספר החזרות ולא לרדת. אז אם מישהו יכול לעזור לי לתת לי תרגילים שיעזרו לי או השערה למה זה קורה ??? הנה קצת נתונים: גיל: 14 גובה: 1.81 משקל: 67-68
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
ענת פלדמן31/07/2008זה נשמע לי מקרה קלאסי של OVER TRAINING, אימון יתר, יכול להיות שאתה זקוק למנוחה עם התרגילים האלה וכשקצת התעייפת, וזה בסדר. עזוב את המתח ליום יומיים ואז תחזור לזה. בלי פאניקה. הרי השגת תוצאות יפות מבחינת שינויי הגוף, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
חיים31/07/2008תראי מצד אחד השגתי תוצאות ממש יפות ידיים מעוצבות חזה וקוביות בולטים והרגליים שלי היו חזקות כבר מגיל קטן חח.. פשוט שיחקתי כדורגל מגיל 6-13 ככה שסיבולת וכח תמיד היו לי. אבל מצד שני אני לא עבדתי על גב כמעט אף פעם, ועכשיו אני רוצה לשנות את זה ואגב אני מאמן כל שריר פעם בשבוע. ככה שיש לגב זמן מנוחה כי אני עובד על ABC שלוש פעמים בשבוע. ואני רואה שינוי די רציני אני מרגיש שעליתי במשקל וגם אני שם לב שאני עולה במשקלי העבודה ואני רק רוצה להגיד לך שפעם לא הייתי עושה 10 שכיבות שמיכה, והיום אני עושה 4*10 אם משקל 5-10 ק"ג. יש לי שאלה 98 כפיפות בטן בדקה זה טוב כי עשיתי את זה שנה שעברה (כיתה ח') חח.. ועכשיו אני מחזיק את שיא בית- הספר אני חושב או מקום שני לא זוכר ממש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים
ענת פלדמן01/08/2008סליחה, רק עכשיו ראיתי שענית לי. וואו. אתה נשמע פעיל מאוד ובכושר מעולה. אז האם זה משנה כמה בדיוק מתח אתה עושה? אתה כבר מחזיק בשיא ביה"ס בכפיפות בטן... מרשים ביותר. אולי שווה פשוט לשנות לתרגילי גב אחרים. לא חסרים. [נתתי המלצה לשרירי גב עליון ותחתון בהמשך למטה]. אבל אשמח לפרט שנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
חיים01/08/2008היי ענת כמו ששמת לב! אני בכושר ממש טוב כרגע החלטתי לקחת מנוחה מהאימונים אתמול הייתי צריך להתאמן על חזה+ יד קדמית אבל אני רוצה לתת קצת לגוף מנוחה מכיוון שמאז שהתחלתי את התוכנית החדשה אני רק עולה במשקלים ואני מרגיש קצת עייפות לאחרונה אז אמרתי כל חודש- חודשיים אני ייקח איזה מנוחה של 3-4 ימים. בקשר לגב- אני אשמח אם תתני לי כמה תרגילים לגב חוץ ממתח כי כרגע אני גם מבצע חתירה בהטהיית גוף, אני מכיר גם עוד כמה תרגילים כמו לשכב על הבטן רגליים על הרצפה ישרות משהו מחזיק לך אותן ואז אתה עולה אם הגב משהו לזוקפי גב, אבל כשעשיתי אותו הרגשתי שהוא לא ממש עבד עליי אז החלפתי תרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייים
ענת פלדמן01/08/2008התרגיל של שכיבה על הגב הוא מצוין. הוא עובד על כל שריר הגב כולו ומתמקד גם בחלק התחתון ותורם ליציבה. תה יכול לעלות כל פעם לצד אחר [פעם ראש מוביל לימין ופעם לשמאל] זה נקרא "נחש" ואז אתה עובד על האלכסונים.
אתה יכול לקחת כדור גדול ולמצוא עליו את האיזון על הבטן או לחילופין לשכב על מיטת אימון על הבטן כשהחלק של הגב עולה כל פעם וידיים לצדדים. אתה יכול לעשות זאת עם משקולות בידיים.
אתה יכול לקחת משקולת גדולה, להישען עם יד אחת על מיטת אימון כשהראש כלפי מטה והיד שאוחזת במשקולת מובלת על ידי המרפק אל מאחורי הגב. זה עובד מצוין גם על התלת ראשי אבל גם על השכמות ועל הגב ברגע שאתה מניף את המרפק מספיק לאחור. אחכ אתה מחליף יד. עם היד שעבדה אתה נשען ועובד על הצד השני.
חתירה זה מצוין
מוט אימונים עם משקל - אתה מעביר אותו בישיבה אל מאחורי הראש [מרפקים לאחור].
לא חסר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)