ירידה במשקל וחיטוב הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל וחיטוב הגוף
    טלי
    31/07/2008

שלום רב, אני בת 29. גובה: 1.62. משקל: 57. הצלחתי לרדת 2 קילו ב- 3 חודשים שבהם עשיתי הליכה מהירה במשך שעה כ- 4, 5 פעמים בשבוע ומאז יש לי עצירה בירידה במשקל. בשלושת השבועות האחרונים שיניתי את סוג האימון: אני עושה עיצוב וחיטוב בבית - כפיפות בטן, תרגילים לישבן ואימון משקולות - נמשך כ- 20 דקות - כל יום.בנוסף לכך, אני עושה אימון מכשירים 3 - 4 פעמים בשבוע של 45 דקות: 20 דקות על מכשיר שמדמה סקי, 3 סטים על 3 מכשירים שונים לחיטוב הרגליים, 10 דקות על אופני כושר + ריצה של 10 דקות (5 דקות בתחילת האימוון ו- 5 דקות בסוף האימון) . אני גם שומרת על דיאטה של 1000 קלוריות ביום ועל תזונה בריאה. האם סוג אימון זה עדיף על הליכה מהירה כיון שאני נהנית ממנו יותר והאם יש סיכוי שארד במשקל ואתחטב יותר מהר בספורט כזה? בתודה מראש, טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל וחיטוב הגוף

הוספת תגובה

• טלי

ענת פלדמן
    31/07/2008

נראה שאת עובדת עם מודעות והבנה, ואת עושה עבודה מצוינת. גם פעלת נכון במצב של העצירה: שינוי בפעילות וגוון.
    חשוב: אם זה מה שאת אוהבת ועוזר לך להמשיך ולהתמיד מתוך הנאה ולא מתוך הכרח - המשיכי בזה. סוג אימון כזה הוא עדיף עבורך כיון שאת נהנית..
    לגבי מהירות הירידה במשקל: לאן את ממהרת? ירידה מתונה עדיפה, שפויה ובריאה. לגבי החיטוב: אם את רואה שהתרגילים נהיים קלים יותר - גווני או הוסיפי עומס.
    אני הייתי מבצעת גם בדיקת אחוזי שומן
    1000 קלוריות יכול להיות אולי מעט מידי, במיוחד בימים שאת פעילה יותר. בימים אילו את יכולה לאכול 1200. בסה"כ המשיכי כך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו