היי ענת הכנתי איזה תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת הכנתי איזה תפריט
    גיא..
    31/07/2008

אוקיי , אז מה דעתך על סדר יום כזה : ארוחת בוקר : חביתה מ - 2 ביצים , ירקות , ולשתייה: קפה , כי אני צריך להתעורר D: ארוחת 10 : 3 לחמניות עם טונה ומיונז . [קראתי קצת אומרים שטונה זה בריא.] ארוחת צהריים : חזה עוף , אורז , פירה , ירקות , 3 לחם [בקיצור מה שאמא מכינה ] ארוחת 6 : אורז , 3 לחם עם טונה . ארוחת ערב : עוף , 3 לחם , פסטה , סלט ירקות . ארוחה ממש לפני שינה : קורנפלקס עם חלב , קופסת טונה במים . הרכבתי את זה עכשיו , לא יודע אם זה טוב , אבל זה מה שיצא אם יש לך לתת לי שיפורים זאת הזדמנות טובה , בתפריט כזה אני יגדל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת הכנתי איזה תפריט

הוספת תגובה

• גיא

ענת פלדמן
    31/07/2008

זה תפריט שנראה מאוזן מבחינת אבות המזון, וזה טוב. א ב ל : אתה מסוגל לאכול כל כך הרבה??? זה נראה לי המון... נסה זאת יום יומיים. אל תעמיס כל כך על הקיבה. "תקשיב" לה. אם אתה לא יכול לאכול יותר [3 לחמניות בבת אחת? הצילו...] אז פשוט תפסיק.
    א. בוקר הייתי משאירה
    10 לחמניה אחת עם טונה
    צהרים: על הכיפאק
    אתה יכול ב - 4 קורנפלקס
    7: א. ערב. תוריד את הלחם, זה יותר מידי. יש לך את הפחממה מהפסטה.
    לפני השינה אתה יכול יוגורט.
    מה שכן חסרים לי פירות. אתה יכול תפוח ובננה ב - 4.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו