מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענת הכנתי איזה תפריטגיא..31/07/2008
אוקיי , אז מה דעתך על סדר יום כזה : ארוחת בוקר : חביתה מ - 2 ביצים , ירקות , ולשתייה: קפה , כי אני צריך להתעורר D: ארוחת 10 : 3 לחמניות עם טונה ומיונז . [קראתי קצת אומרים שטונה זה בריא.] ארוחת צהריים : חזה עוף , אורז , פירה , ירקות , 3 לחם [בקיצור מה שאמא מכינה ] ארוחת 6 : אורז , 3 לחם עם טונה . ארוחת ערב : עוף , 3 לחם , פסטה , סלט ירקות . ארוחה ממש לפני שינה : קורנפלקס עם חלב , קופסת טונה במים . הרכבתי את זה עכשיו , לא יודע אם זה טוב , אבל זה מה שיצא אם יש לך לתת לי שיפורים זאת הזדמנות טובה , בתפריט כזה אני יגדל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ענת פלדמן31/07/2008זה תפריט שנראה מאוזן מבחינת אבות המזון, וזה טוב. א ב ל : אתה מסוגל לאכול כל כך הרבה??? זה נראה לי המון... נסה זאת יום יומיים. אל תעמיס כל כך על הקיבה. "תקשיב" לה. אם אתה לא יכול לאכול יותר [3 לחמניות בבת אחת? הצילו...] אז פשוט תפסיק.
א. בוקר הייתי משאירה
10 לחמניה אחת עם טונה
צהרים: על הכיפאק
אתה יכול ב - 4 קורנפלקס
7: א. ערב. תוריד את הלחם, זה יותר מידי. יש לך את הפחממה מהפסטה.
לפני השינה אתה יכול יוגורט.
מה שכן חסרים לי פירות. אתה יכול תפוח ובננה ב - 4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)