אבל..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבל..
    גיא..
    31/07/2008

דרך אגב אני יכול לאכול את הכמות הזאתי, וגם את מה שנתת לי , אז אם אני ילך לפי התפריט שלך אני גם יראה עלייב במשקל ? עוד משהו , שאני חוזר מבית ספר אחרי שאני אוכל את הארוחת צהריים , אני הולך לרוץ/לשחות/אופניים . רוב הסיכויים אופניים . וגם אני יעשה עליות מתח,שכיבות סמיכה , סקוואט , וכל אלה . כי בתכלס אני לא רוצה להיות שמן , אז אם אני יעשה את הפעילות הזאתי ויאכל את התפריט הזה אני יגדל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבל..

הוספת תגובה

• גיא

ענת פלדמן
    31/07/2008

חייבת חייבת לתקן אותך - סלח לי : אגדל [ולא יגדל] אעשה [ולא יעשה]. אל תכעס..
    ולעניינינו: בעיקרון ללקוחות שלי אני מצמידה שעון דופק שגם סופר קלוריות ואז אני יודעת בדיוק כמה הם מוציאים ביום וכמה עליהם לאכול כל מנת להוריד במשקל. במקרה שלך זה אותו הדבר אבל הפוך. אם אתה נניח שורף 1800 אתה צריך לאכול יותר כדי להעלות במשקל. אני לא רוצה להכניס אותך להוצאות כלכליות של שעון דופק - רק להסביר לך שאנחנו לא עובדים עם נתונים מדוייקים פה אלא עם השערות בלבד.
    נשמע לי שכן, כלומר שעם תפריט כזה תוכל לשמור על סוג של איזון פלוס גדילה. כיון שאני לא מכירה אותך אישית כדאי להתייעץ עם דייאטן קליני של קופת החולים שלך ולאשש את התפריט.
    בסהכ זו נראית תכנית טובה מאוד למטרותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו