שלום לספורטאים שבכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לספורטאים שבכם
    רבקה
    02/08/2008

אני כבר בערך 30 שנה שאנני עושה שום פעילות גופנית ,והיגעתי למצב שאני פוחדת להתחילבבכושר או לעשות איזשהו ספורט מחשש שאחרי חמש דקות לא אוכל לנשום מרוב מאמץ , כמובן שחדר כושר מתסכל כיון שרואים את כל האנשים רצים קופצים ללא בעיה ואני אהיה כמו איזה שק תפוחי אדמה לאחר מספר דקות ........................ לשאלתי איך להתחיל להתאמן ןלהגיע למצב סביר של תפקודי לב,ריאה גמישות הגוף וכל הכרוך בכך. ברצוני לציין שאינני סובלת משום מחלה מלבד חוסר ברזל ובי 12 שגורמים לי לעיפות ןתשישות שכעת אני מטפלת בתוספים . חוץ מזה אני בת 55 ששוקלת 83 קג . תודה להתיחסותכם רבקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לספורטאים שבכם

הוספת תגובה

• רבקה

ענת פלדמן
    02/08/2008

ברכות על ההחלטה להתחיל ! התחילי בהליכות. 3 פעמים בשבוע, 40 דקות. [את לא צריכה חדר כושר, אפשר בחוץ בשעות נוחות]. הצטיידי בבקבוק מים קטן לדרך.
    התחילי בהליכה נוחה, לא מהירה מידי. להערכתי אחרי כשלוש פעמים את תרגישי שאת יכולה להגביר מעט את הקצב.
    הרעיון הוא פשוט להתחיל, בקצב שלך, אם את מתעייפת - תנוחי מעט ואז תמשיכי. אם את מטפלת בהמוגלובין ובריאה [טפו טפו] אין בעיה להתחיל
    הוסיפי בסיום ההליכה גם מתיחות פשוטות, וכמה תרגילי חיזוק. עם נשים בוגרות אני עובדת עם גומיות או כדורים. אוכל להמליץ לך על כמה תרגילים. אבל בינתיים אל תיכנסי להוצאות. תראי שאת מתמידה בהליכה ושהכל בסדר ותעדכני אותי.
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו