מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לספורטאים שבכםרבקה02/08/2008
אני כבר בערך 30 שנה שאנני עושה שום פעילות גופנית ,והיגעתי למצב שאני פוחדת להתחילבבכושר או לעשות איזשהו ספורט מחשש שאחרי חמש דקות לא אוכל לנשום מרוב מאמץ , כמובן שחדר כושר מתסכל כיון שרואים את כל האנשים רצים קופצים ללא בעיה ואני אהיה כמו איזה שק תפוחי אדמה לאחר מספר דקות ........................ לשאלתי איך להתחיל להתאמן ןלהגיע למצב סביר של תפקודי לב,ריאה גמישות הגוף וכל הכרוך בכך. ברצוני לציין שאינני סובלת משום מחלה מלבד חוסר ברזל ובי 12 שגורמים לי לעיפות ןתשישות שכעת אני מטפלת בתוספים . חוץ מזה אני בת 55 ששוקלת 83 קג . תודה להתיחסותכם רבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רבקה
ענת פלדמן02/08/2008ברכות על ההחלטה להתחיל ! התחילי בהליכות. 3 פעמים בשבוע, 40 דקות. [את לא צריכה חדר כושר, אפשר בחוץ בשעות נוחות]. הצטיידי בבקבוק מים קטן לדרך.
התחילי בהליכה נוחה, לא מהירה מידי. להערכתי אחרי כשלוש פעמים את תרגישי שאת יכולה להגביר מעט את הקצב.
הרעיון הוא פשוט להתחיל, בקצב שלך, אם את מתעייפת - תנוחי מעט ואז תמשיכי. אם את מטפלת בהמוגלובין ובריאה [טפו טפו] אין בעיה להתחיל
הוסיפי בסיום ההליכה גם מתיחות פשוטות, וכמה תרגילי חיזוק. עם נשים בוגרות אני עובדת עם גומיות או כדורים. אוכל להמליץ לך על כמה תרגילים. אבל בינתיים אל תיכנסי להוצאות. תראי שאת מתמידה בהליכה ושהכל בסדר ותעדכני אותי.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)