איבוד מסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד מסה
    אסף מצגר
    02/08/2008

אינני יודע אם זה רק תחושה או עובדה אך יש לי הרגשה לפי מה שאני רואה שאני מסתכל במראה שאיבדתי נפח במיוחד בחזה וביד אני בתקופה של חיטוב עכשיו ומקפיד לאכול חלבונים לפחות כמשקל הגוף 75 גר' לפי 75 קילו של גופי אני עושה בכל תרגיל במכון טווח חזרות של 15 חזרות ומעלה והפסקה של 45 שנ' בין תרגיל לתרגיל אני מתאמן כארבע אימונים בשבוע איך אוכל לשמור על המסה בצורה הטובה ביותר בתקופת החיטוב למרות מאזן הקלוריות השלילי בו אני נמצא האם יכול להיות שאם אני עושה ריצה על הליכון עשרים דקות לפני האימון בקצב של 8.5 ועשרים דקות קרוס אחרי האימון בקצב דופק 140 זה עלול לפגום במסה? מצטער מראש על האורך מודה מראש על כל תשובה שתעזור לי אסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד מסה

הוספת תגובה

• אסף

ענת פלדמן
    02/08/2008

שאלה מפורטת רק תורמת לי לענות תשובה כמה שיותר מדויקת. אז אין צורך להתנצל !
    אם זה ממש חשוב לך אני מציעה שלא רק להקשיב לתחושה שלך ופשוט למדוד היקפים [עד כמה שזה נשמע מוזר]. תמדוד עכשיו היקף חזה והיקף זרועות, רשום את התוצאות ותמדוד שוב בעוד כמה שבועות. נכון שאין לך את הנתונים הקודמים שלך אבל לפחות מעכשיו תוכל לדעת היכן אתה עומד
    דבר נוסף: אם אתה במאזן קלורי שלילי [אתה מנסה לרזות במקביל לבניה ושמירה על המסה?] סביר שאתה צודק ואתה חווה ירידה באחוזי שומן שבאה לידי ביטוי במקרה שלך בצמצום היקפים [לתחושתך] ובעצם אתה אמור לעבוד יותר על בניית מסה על מנת לפצות. נשמע הגיוני?
    תחושתי האישית: נסה לגוון: התחל את האימון בריצה של 20 דק' [אני אוהבת להתחיל באירובי] ואז עשה את סבב האנאירובי. אכול פחממות כשעתיים לפני האימון ואחרי האימון תאכל בעיקר את החלבונים. שינוי רוטינה יכול להועיל. נסה להיות במאזן קלורי [הוצאה = הכנסה] [לא שאלתי בן כמה אתה, מה הגובה ומה המשקל? בדקת אחוזי שומן??]
    עדכן אותי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו