מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענת!חיים02/08/2008
שלום ענת עזרת לי בכל מה שכתבת לי יש לי עוד שאלה! כשאני עושה אימון לחזה+ יד קדמית אני לא מצליח לקצר את משך האימון כרגע הוא עורך כשעה וחצי עד שעתיים ניסיתי הרבה דרכים ואני גם יודע שזה לא טוב ושזה יכול להוביל לאימון יתר. אבל משום מה אני חש שהחזה והיד הקדמית גדלו והתחזקו. כרגע אני מתאמן בבית אם מוט אחד קטן, עוד שבועיים בעזרת ה' אני קונה עוד מוט ובערך 30-40 ק"ג משקל. אשמח אם תוכלי לתת לי עצות כדי לקצר את זמני האימונים שלי. וגם אשמח אם תוכלי לעזור לי בנוגע לחלוקה כי רציתי קצת לשנות אותה יכול להיות שלשרירים אין מספיק זמני מנוחה בגללה. כרגע החלוקה היא כזאת: A: חזה+יד קדמית B: גב+רגליים C: יד אחורית+כתפיים אשמח אם תוכלי לשנות לי אותה או לתת לי עצה כדי לקצר את זמני האימונים אה.. ועוד שאלה: דדליפט כדאי לשלב בגב או רגליים תודה לך מאוד אין לך מושג כמה אני מעריך את זה שאת עוזרת לי למרות שאני קצת חופר אם כל השאלות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת תיקון!
חיים02/08/2008A: חזה+יד קדמית B: גב+ יד אחורית C: רגליים+כתפיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
ענת פלדמן03/08/2008חיים, פעילות מרשימה בהחלט. משך האימון הוא ארוך, אבל אם נכון לעכשיו אתה נהנה מהזמן שאתה מעביר בחדר הכושר אז זה בסדר. תמיד תקשיב לגוף שלך. אם אתה מתעייף תנוח אם טוב לך - תמשיך.
אם אתה בכל זאת רוצה לקצר את זמן האימון אני הייתי עושה בחירה בין התרגילים וכל אימון עובדת על קבוצת שרירים אחרת. נניח אתה בכל אימון עובד כל פעם על 6 תרגילים שונים. -חלק אותן ל - 3 ו - 3 וכל יום תחליף. כך תרוויח מנוחה של יום בין קבוצות השרירים השונות. אבל שוב -אם עכשיו טוב לך עם זמני האימון למה לקצר.
לגבי האימון : השאר את הסדר אם זה טוב לך [ABC] רק שבתוך כל אחת מהקבוצות האלו תבחר להתמקד כל פעם בתרגיל אחר. - כמו שציינתי קודם. נשמע הגיוני?
לגבי הדדליפט הוא עובד על הארבע ראשי, שרירי העכוז וההמסטרינג [תלת ראשי] וכמובן שגם הגב נכנס לפעולה. אני אוהבת תרגילים שמשתפים כמה שיותר קבוצות שריר. זה מוריד את זמן האימון ותורם לשריפה קלורית אופטימלית. [אע"פ שאני לא עושה דדליפט... :)]
תמשיך "לחפור" - הפירוט רק עוזר לי. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)