בבעיה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבעיה .
    גל
    02/08/2008

אני בת 17 ואני שוקלת 62 והגובה שלי הוא 1.74 רציתי לדעת אם את יכולה להביא לי תפריט מסודרר ובריא כדיל לא להעלותת במשקלל . ובלי פעילות גופניתת כי יש לי בעיה רפואית . אשמח מאוד אם תעזרי לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבעיה .

הוספת תגובה

• אורטל

ענת פלדמן
    03/08/2008

אני מחשבת ברשותך את ה BMI שלך BODY MASS INDEX, חילקתי את המשקל שלך בגובה בריבוע. 62 לחלק ל1.74 בריבוע: 20.478 היא התוצאה.
    תוצאה פחותה מ - 18.5 מורה על תת משקל. בין 18.5 - 24.9 זה משקל נורמלי, 25 -29.9 מראה על עודף משקל בין 30 ל - 40 השמנת יתר ולמעלה מזה השמנה חולנית.
    את ממוקמת במשקל נורמלי בהחלט.
    אז את ביופי של משקל וכדי לשמר אותו אני מעתיקה לך מהאתר שלי דוגמה של תפריט.יש לך שם עוד טיפים] הרעיון הוא לאכול מכל אבות המזון, בין שעה וחצי לשלוש, לשתות מים, לאכול מסודר, במידה.

ארוחת בוקר: 7.30

2 פרוסות לחם קל 45 קל' + כפית נוטלה \ ממרח \ גבינה
    כוס חלב [עם הקפה]
    ארוחת ביניים: 10:00

תפוח \ יוגורט 60 קל' \ בננה קטנה

ארוחת צהריים: 13:00

2 פרוסות לחם קל + חלבון [ביצה או פסטרמה לייט או טונה ]
    אבוקדו 2 כפיות
    עגבניה מלפפון חסה
    תפוח [את הכריך את יכולה להחליף במקום ארוחת הערב ואותה להעביר לצהרים]

ארוחת ביניים: 16:00

1 פרוסת לחם קל 45 קל' + כפית נוטלה \ ממרח \ גבינה

ארוחת ערב: 18:30

עגבניה מלפפון פלפל אדום או: ירקות מבושלים
    כוס אורז חום מוכן או כוס פסטה מוכנה או תפו"א במיקרו
    חתיכת חזה עוף אחת בגריל או בולונז רזה או קינואה

ארוחת לילה לא חובה

פרי אחד + 5 שקדים
    זוהי המלצה בלבד, סדרי אותה לפי סדר היום שלך ולפי מה שאת אוהבת לאכול. פעם ביום את יכולה לאכול מנת כיף בסדר גודל של 300 קלוריות [כמה קוביות שוקולד, כוס גלידה, מנת פסטה יותר פיקנטית]. את את רואה שזה עמוס לך מבחינה קלורית - עשי יום כן יום לא של מנת כיף.

לגבי פעילות גופנית. אין שום פעילות שאת יכולה לשלב לך במשך השבוע? גם לא שחיה? חיזוק שרירים על השטיח בבית? אם תרצי שתפי אותי בבעיה הרפואית ואולי נוכל למצוא פיתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו