מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אופנייםירדן02/08/2008
שלום, האם רכיבה על אופניים לעבודה, כ-20 דקות לכל צד תשפר את הכושר שלי, או שיש לרכוב לפחות חצי שעה כדי להשיג שיפור בסיבולת לב ריאה? תודה, ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ענת פלדמן03/08/2008רכיבה על אופניים היא פעילות מצוינת לשיפור הכושר, ו - 20 דקות זה זמן יפה. המיתוס של חובת פעילות אירובית של לפחות 20 דק' על מנת להגיע לשריפת שומנים נופץ זה מכבר - כך שחוץ מלהקפיד על זהירות יתרה בכביש את יכולה לרכוב בשלום לעבודה. קחי בחשבון שיכוןל להיות שאחרי מספר שבועות [ואפילו ימים] תרגישי שממש קל לך. אז נדבר על גוון בפעילות הנוכחית או הוספה של פעילות אירובית אחרת על מנת לשמר ולשפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
ירדן05/08/2008תודה על תשובתך! למעשה, אני כבר מרגישה שיפור. בהתחלה הייתי מגיעה לעבודה מתנשפת ומכווצת ואילו עכשיו אני צולחת את הדרך די בקלות. התחלתי לרכוב על הילוך קצת יותר קשה כדי להפעיל יותר את השרירים. אם אמשיך כך - האם הכושר שהשגתי ישתמר? או שחייבים להאריך את הדרך? אני שוקלת גם להתחיל יוגה בקרוב. זה המקום לציין שקראתי גם את תשובותייך לפונים האחרים ואת ידענית, אמפתית ומקסימה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתי
ענת פלדמן05/08/2008תודות, את מקסימה לציין זאת, ואני מאד מעריכה את זה !
המשיכי לרכוב כפי שאת עושה עכשיו, הכושר ישמר אל תדאגי. את לא חייבת להאריך את הדרך אם את לא רוצה בכך. קחי בחשבון רק שיהיה לך יותר קל גם עם ההילוך הגבוה. וזה בסדר. [אני הייתי מותחת את הארבע ראשי ואת הגב בתום הרכיבה. דקה אחת, לא יותר מזה. זה חשוב]
יוגה זה נחמד. צייני לעצמך מה מטרת היוגה עבורך. אם זה לשיפור סבולת לב ריאה זה לא ממש הכתובת. אם זה לנשימות, איזון, גמישות - את במקום הנכון. ושוב תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)